HATAY VALİLİĞİ, 31 MART YEREL SEÇİMLERİ ÖNCESİ OY KULLANACAK SEÇMEN SAYISI İLE SANDIK SAYISINI AÇIKLADI

HATAY VALİLİĞİ, 31 MART YEREL SEÇİMLERİ ÖNCESİ OY KULLANACAK SEÇMEN SAYISI İLE SANDIK SAYISINI AÇIKLADI

Valilikten yapılan açıklamada, “Hatay ilimiz genelinde toplam kurulan sandık sayısı 3 bin 424’dür. Toplam seçmen sayısı ise 1 milyon 78 bin 130’dur. Ayrıca 13 seyyar sandık bulunmaktadır. Alınacak güvenlik tedbirleri kapsamında da 5 bin 121 polis ve 3 bin 303 jandarma personeli görev alacak olup 1 helikopter,  9 toma, 2 ShortLand, 1 Ural, 19 Zırhlı Araç, 584 Ekip Otosu ve 43 motorize ekip de görevlendirilmiştir.” denildi.

Depremde yıkılan yada zarar gören okulların olduğu alana da konteyner seçim ofisi kurulduğunu kaydeden valilik, “Depremden en fazla zarar gören vatandaşlarımızın sandığa daha rahat ulaşmasını temin etmek üzere (7 ilçede) 96 konteyner yerleştirilmiştir.

Seçim nedeniyle vatandaş tahliyesi yapılmak üzere 8’İ Antakya’da olmak üzere tüm ilçelerimizdeki 21 noktadaki bürolarımızda 122 personel  görevlendirilmiştir. Bu sayede Hatay iline gelen veya Hatay ilinden giden vatandaşların yol ücretlerinin karşılanabilmesi adına tahliye.afad.gov.tr adresine işlenecektir.” duyurusunda bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.