HATAY’IN ÜMİT’İ VAR

HATAY’IN ÜMİT’İ VAR

CHP Hatay İl Başkanı Adayı Ümit Kutlu, İl kongresi öncesinde açıklamalarda bulundu. Kutlu; “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığı ile gençleri önceleyen, kadınlar, çocuklar, emekçiler ve işçilerin sesi olarak birlikte hareket eden yeni bir değişimin ve dönüşümün adayıyım.” Dedi.

HATAY İÇİN HEP BİRLİKTE GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAĞIZ

Partisinin ve halkın uygun gördüğü her makam ve mevkide görev yapan ve bundan sonraki süreç içerisinde de görev yapmaya devam edeceğini söyleyen Kutlu; “Partimizde aldığınız her bir görev okul niteliğindedir. Biz okulumuzda dersimizi iyi çalıştık, kazanımlar elde ettik. Öğrendik ve çabaladık. Çok şükür ki çabalarımız hiç sonuçsuz kalmadı. En alt kademeden başladığımız bu yolda öğrendiklerimiz, tecrübelerimizin kaynağı oldu. Yaşadığımız deprem felaket ardından yaralarımızı sarmaya çalıştık. Daha çok yolumuz var. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözünceye kadar, Hatay’ımızı eski haline getirinceye kadar çok çalışacağız. Hep birlikte gücümüze güç katacağız.” Dedi.

HEDEFE DAHA SAĞLAM ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Yaşadığımız tüm bu olumsuzluklara rağmen yeniden ayağa kalkmak zorundayız. Bizleri yeniden ayağa kaldıracak şey ise tıpkı yüz yıl önce olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet Halk Partililerdir. Cumhuriyet Halk Partisi’ni ayağa kaldıracak olan ise örgütsel irade ve tabanın birlikteliğidir. İlkelere inanmış ve tek yürek olmuş bir örgütün karşısında hiçbir güç duramaz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken, Büyük Atatürk’ün bizlere göstermiş olduğu hedefe daha sağlam adımlarla yürümek zorundayız. Hiç vazgeçmeyenlerle çıktığımız bu yolda zafere ulaşacağımıza eminim.”

HATAY’A VE PARTİMİZE ÜMİT OLACAĞIZ

Açıklamasının sonunda “Türkiye’nin en bilinçli tabanına ve delegelerine sahibiz.” Diyen Kutlu; “Cumartesi günü yapılacak seçimde delegelerimizin özgür iradeleriyle partimize ve bizlere sahip çıkacağından hiç şüphemiz yoktur. Bizler fikri hür, vicdanı hür delegelerimizin emekten yana olacağı bilinciyle yola çıktık. Ve bu yolda kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Kurucu önderimiz Mustafa
Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “umutsuz durum yoktur, umutsuz insan vardır” benim umudum da adımdan geliyor.  Bizler umudu büyütecek Hatay’a ve Partimize Ümit olacağız.” İfadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.