HATAYLI’DAN ÇOK MERSİNLİLER HATAYSPOR’UN KOMBİNE BİLETİNDEN SATIN ALDI!

HATAYLI’DAN ÇOK MERSİNLİLER HATAYSPOR’UN KOMBİNE BİLETİNDEN SATIN ALDI!

Atakaş Hatayspor Kulübü’nün 2023/2024 Futbol Sezonu için satışa çıkardığı kombine biletlere Hataylılardan çok Mersin halkının ilgi göstermesi dikkat çekti.
Asrın felaketi nedeniyle maçlarını kendi şehrinde oynamayan Hatayspor, yeni sezonda maçlarını Mersin Arena Stadı’nda oynayacak.Bordo-Beyazlı ekibin, satışa çıkardığı kombine biletlerine, Mersin Amedspor Akdeniz Taraftalar Derneği (Limonspor taraftarları), Erdemlispor taraftarları ve Mersin İdmanyurdu taraftarları büyük ilgi gösterdi.Biletlerin yüzde 70’lik kısmını Mersinli taraftarların alması Hatayspor camiasını mutlu ederken, Hatayspor yönetimi, “Mersin halkının Hatayspor’u sahiplenmesi bizleri fazlazıyla memnun etmiştir. İnşallah onlara bu sezon heyecanlı ve güzel maçlar izlettireceğiz. Hataysporlu taraftarlar ile Mersin taraftarlarının güzel bir dayanışma içerisinde olacaklarına inanıyoruz. Mersin halkına ve centilmen taraftarlarına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” görüşünü belirttiler.
HATAYSPOR İLK MAÇA MERSİN İDMANYURDU RENKLERİNİN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKACAK
Ligin ilk maçını deplasmanda Pendikspor ile yapacak olan Hatayspor, ikinci hafta Mersin Arena Stadında Kasımpaşa’yı konuk edecek.Bordo-Beyazlılar bu maça Mersin İdmanyurdu’nun renklerini simgeleyen Kırmızı-Lacivertli forma ile çıkacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.