HATAYSPOR KUZEY’DE DONDU 2-0

HATAYSPOR KUZEY’DE DONDU 2-0

Trendyol Süper Ligi’nin 25. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşan Hatayspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

İki hafta üst üste aldığı galibiyetlerle moral bulan Hatayspor, Trabzonspor deplasmanından eli boş döndü.  Trabzonspor’un gollerini Trezeguet ve Bardhi kaydetti.

Zorlu mücadelede Hatayspor sahaya kalede Erce, savunmada Kilama, Burak, Kamil, Cemali, orta alanda Görkem, Matondo, Bashiru, kanatlarda Strandberg, Rivas, forvette Halil 11’i ile çıktı. Rakip Trabzonspor ise kalede Uğurcan, defansta Fernandes, Denswil, Eren, Meunier, orta alanda Berat, Mendy, Bardhi, Trezeguet, Visca, forvette ise Enis 11’i ile sahaya çıktı. İlk dakikada Bardhi’nin pasında Trezeguet hareketlendi. İçeriye ortasını Matondo iki hamlede uzaklaştırdı. 3’te Visca sağ kanattan ortaladı. Defans topu uzaklaştırdı. 6’da Trabzonspor atağında Uğurcan’ın uzun pasına hareketlenen Trezeguet’in ortasında Visca’nın şutu direğin dibinden auta çıktı.

HATAYSPOR İLK YARIDA VARLIK GÖSTEREMEDİ

10’da Halil çalımlarla orta sahadan hızla koşu yapan Bashiru’yu gördü. Ancak Uğurcan topu Bashiru’dan önce uzaklaştırdı. 16’da Trabzonspor kornerinde kafa vuruşu yapan Fernandes’in şutu üstten auta çıktı. 23’te Trabzonspor atağında Edin Visca çaprazdan vurdu. Defansta Burak’a çarpan top kornere çıktı. 27’de Hatayspor kornerinde Görkem’in ortasında Halil Dervişoğlu kafa vuruşu denedi. Halil’in şutu üstten auta çıktı. 34. dakikada Trezeguet’in ceza yayı kenarından yaptığı sert vuruşta, kaleci Erce Kardeşler’i geçen top üst direkten oyun alanına döndü. Dönen topu Barhdi, tamamlamak istedi ancak meşin yuvarlak üsten auta gitti. 37’de Kilama’nın uzaklaştıramadığı topu kapan Bardhi’nin ayağının dışıyla yaptığı vuruş az farkla auta çıktı. 42’de Visca ile Trabzonspor sağ kanattan yüklendi. Ortasını defans uzaklaştırdı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

TRABZONSPO İKİNCİ YARININ BAŞINDA GOLÜ BULDU

İkinci yarının başında Trezeguet ile Trabzonspor gole yaklaştı. Araya giren defansa çarpan topu kaleci Erce kontrol etti. 50’de Trabzonspor Trezeguet’in golüyle 1-0 öne geçti. Yeni sağ beki Meunier’in asistini değerlendiren Trezeguet kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 69’da Erce Kardeşler net gol fırsatını önledi. Uzaktan Enis Destan’ın vuruşunu Erce çıkardı. Dönen topu Burak uzaklaştırdı. 71’de Hatayspor Halil ile etkili oldu. Rivas topu taşıdı ve Halil’e aktardı .Halil Dervişoğlu’nun kaleye sırtı dönül pozisyonda dönerek yaptığı vuruşta top defansa çarparak kornere çıktı. 76’da Enis Bardhi farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti. Sol kanattan yüklenen Bardhi önünü boşalttı. Yerden sert vuruşunda top ağlara gitti ve Trabzonspor maçta 2-0 öne geçti. 87’de Bardhi bir kez daha gole yaklaştı. Ceza sahasında topu fazla ayağında tutunca Kilama topu uzaklaştırdı. 88’de Hatayspor ilk isabetli şutunu Dadaşov ile buldu. Bashiru’nun pasında sol ayağıyla kaleyi deneyen Dadaşov’un şutunu Uğurcan son anda çıkardı. 1 dakika sonra Dadaşov bir kez daha gole yaklaştı. Ceza sahasına giren Dadaşıov’un aşırtma vuruşunda top Uğurcan’ın üzerinden auta çıktı. Mücadelede başka gol olmadı ve Hatayspor mücadeleyi 2-0 kaybetti. Bordo-beyazlı temsilcimiz Hatayspor bu sonuçla 28 puanda kaldı. Hatayspor, bir sonraki hafta Sivasspor ile karşılaşacak. Cumartesi günü Mersin Stadyumu’nda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.