BAKANIMIZIN ZİYARETİ VE MÜJDELERİ TARİHİ ÖNEMDEYDİ

BAKANIMIZIN ZİYARETİ VE MÜJDELERİ TARİHİ ÖNEMDEYDİ

Ak Parti Hatay Milletvekili Yeşildal, Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’nun Hatay Ziyaretini Değerlendirdi

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Hatay temaslarını ve burada Kente yapılacak olan yatırımları açıklamasından ötürü teşekkür etti.
Milletvekili Adem Yeşildal, “Var gücümüz ile şehrimiz için çalışıyoruz” dedi. Yeşildal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği, bakanlıklarımızın gayretiyle şehrimizi bir uçtan bir uca yeniden ihya edeceğiz. Dev eserler inşa edip aziz milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.
Cumhur İttifakı olarak aziz Milletimizin emrindeyiz. Ayrıca Altınözü-Enek bölünmüş yolu bitme aşamasına geldi. Devamında Küncülü boğazlı-Narlıca yolu bağlantısı projesi revize ediliyor ve tamamlanacak. Antakya-Yayladağı yolu ve Samandağ çevre yolunun tamamlanması gündemimizde. Kıymeti hemşehrilerimiz şundan emin olunuz; hiç bir bahanenin arkasına sığınmadan var gücümüzle şehrimiz için çalışıyoruz. Ortak akıl ve dayanışma ile şehrimizin yaralarını hep birlikte saracağız. Bakanımızın ziyareti ve müjdeleri tarihi önemdeydi” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.