HATAYSPOR SON DAKİKADA YIKILDI 

HATAYSPOR SON DAKİKADA YIKILDI 

Süper ligin 11. haftasında Samsunspor’a konuk olan bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor 90+9’da yediği golle sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. 

Hatayspor’un golünü 35’te Lamkel Ze, Samsunspor’un gollerini ise 77’de Ercan Kara ve 90+9’da Schindler attı. 1’de ceza sahasına yapılan ortaya hareketlenen Mouandilmadji’yi Kilama engelledi ve golü önledi. 6’da Lamkel zorladığı pozisyonda Okan’ı geçemedi. Şutu Samsunspor kalecisi Okan Kocuk’ta kaldı. 1 dakika sonra Emre ile Samsun yüklendi. Ortası kaleye paralel giderken topa kimse dokunamadı. 7’de Lamkel ortaladı, Okan yine topu kontrol etti. 8’de Tırpan çalımlarla ilerledi, ortasında Cengiz araya girdi, topu kornere gönderdi. Kornerde yapılan ortada seken topa Bennaser dokundu, defans araya girdi. 

İLK GOL LAMKEL ZE’DEN 

15’te Samsunspor yüklendi. Mouandilmadji’ye yapılan pasta araya Cengiz girdi ve topu uzaklaştırdı. 16’da Samsunspor net fırsattan yararlanamadı. Yapılan ortada Hatayspor defansı zamanlama hatası yaptı. Holse son vuruşu yaptı, top auta çıktı. 17’de Mouandilmadji teke tek pozisyonda ilerledi. Cengiz Mouandilmadji’ye geçit vermedi. 24’te Lamkel Ze ile Hatayspor gole yaklaştı. İçeriye yapılan ortada Van Drongelen’in ters vuruşu kaleci Okan’a çarpıp oyun alanına döndü ve Hatayspor net gol fırsatını kaçırdı. 28’de Samsunspor atağında yapılan ortaya Kilama dokundu, dönen topa Muhammed vurdu, top üstten auta çıktı. 29’da Mouandilmadji Bekaj ile başbaşa kaldı, vuruşunda Bekaj gole izin vermedi. 30’da Samsunspor yine yüklendi. Holse’nin ortasında Cengiz kayarak topa müdahale etti. 35’te Hatayspor Lamkel Ze ile öne geçti. Rivas taşıdığı topu Lamkel’e aktardı. Ters ayakla kalecinin yanından sert vuruşla Lamkel Ze topu ağlara gönderdi. 46’da Samsunspor serbest vuruşunda Holse vurdu defanstan döndü. Dönen topu yine Holse tamamladı, bu sefer de Bekaj geçit vermedi. İlk yarı bu sonuçla Hatayspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.  

SAMSUNSPOR İKİNCİ YARIDA AÇILDI 

İkinci yarıya da Hatayspor hızlı başladı. 49’da Lamkel Ze golü attığı noktadan tehlike yarattı. Yine sol ayağıyla vuruş yaptı ve top üstten auta çıktı. 52’de Samsunspor yüklendi. Muhammed vurdu, Bekaj çıkardı. Kornerde Muhammed ortaladı. Lamkel Ze çizgi üzerinden topu çıkardı ve mutlak golü önledi. 60’ta Ömer Faruk topu taşıdı, pasında Rivas ortaladı. Lamkel arka direkte içeriye çevirdi, ancak top takım arkadaşlarına gelmeden defans tarafından uzaklaştırıldı. 75’te Samsunspor’da Laura ceza sahasında yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Ercan Kara’nın vuruşunda top ağlara gitti. Bu golle maça denge geldi 1-1. 80’de Samsun bir kez daha yüklendi. Laura’nın taşıdığı topu Emre kaptı, pasında gelen şut direğin dibinden auta çıktı. 88’de Ercan Kara yüklendi. Hatayspor defansı zamanında müdahale ile pozisyonu tehlikeli hale gelmeden sona erdirdi. 90+3’te Lamkel Ze defans arkasına sarktı, topu kontrol etti. Vole vuruşunda top üstten auta çıktı. 90+8’de korner pozisyonunda yaşanan karambolde Hatayspor gol fırsatından yararlanamadı. 90+9’da Samsunspor 2-1 öne geçti. Korner pozisyonu dönüşünde Schindler ile golü bulan Samsunspor 2-1 öne geçti. Bu sonuçla Hatayspor mücadeleden 2-1’lik eşitlikle ayrılarak 14 puanda kaldı. Hatayspor, sıradaki karşılaşmayı ligin dev ekibi Galatasaray’a karşı oynayacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.