HATAYSPOR’DA BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ 3 EKSİK

HATAYSPOR’DA BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ 3 EKSİK

Trendyol Süper Ligde Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş’la oynayacak olan Hatayspor’da 3 oyuncu kart ceszası nedeniyle forma giyemeyecek.

Kümede kalma yolunda kritik son iki maça çıkacak olan Bordo-Beyazlı ekipte, kaleci Erce Kardeşler, Faouzi Ghoulam ve Doğukan Sinik’in sarı kart cezalısı olduğu açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

REKLAM ALANI

“Takımımız Erdemli Atış Poligonu’nda yaptığı antrenmanla Beşiktaş maçının çalışmalarını sürdürdü. Teknik direktörümüz Özhan Pulat yönetiminde yapılan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanda savunma oyuncuları, orta saha oyuncuları ve hücum oyuncuları olarak 3 gruba ayrılan takımımız mevkisel çalışmaların ardından taktik ve dar alan çalışması gerçekleştirdi. Takımımızda Erce Kardeşler, Faouzi Ghoulam ve Doğukan Sinik sarı kart cezalısıdır. Takımımız yarın sabah yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının çalışmalarını tamamladıktan sonra hava yoluyla İstanbul’a hareket edecek.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.