ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ANTAKYA’YA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ANTAKYA’YA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ankara temasları kapsamında Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ı ziyaret etti.

6 Şubat deprem felaketinden en büyük hasarı alan kent olan Antakya’nın son durumunu, Antakya Belediyesi’nin kent genelindeki çalışmalarını Başkan Yıldırım’a aktaran Yılmaz, ayrıca Ülkü Ocakları’nın Antakya’da yaptığı çalışmaların da takdire şayan olduğunu belirterek, tüm Ülkü Ocakları mensupları nezdinde Başkan Yıldırım’a teşekkürlerini sundu.

YILMAZ: ANTAKYA’MIZI BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Başkan Yılmaz, tüm deprem bölgesindeki hasarın yarısından fazlasını alan bir kentte hizmet yapmaya devam ettiklerini belirtti. Binlerce insanı kayıp veren Antakya’da hayatın normale dönmesi için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Antakya’mız depremin en çok etkilendiği ilçedir. Kentteki yapıların %80’inin hasar aldığı kente tüm birimlerimizle cansiperane anlayışla hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Her şeyimizi borçlu olduğumuz Antakya’mızın ayağa kalkması adına Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı’mızın ve Antakya İlçe Başkanlığımızın yaptığı çalışmalar da takdire şayandır. Başta şahsınız olmak üzere Ülkü Ocakları mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YILDIRIM: BÖLGEDEN EN SON BİZ AYRILACAĞIZ

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da İzzettin Yılmaz’ı ağırlamaktan dolayı gururlu olduğunu kaydederek; “Devletimizin seferber olduğu Antakya’mız için bizler ne yapsak azdır. Antakya halkının sayın Cumhurbaşkanımıza ve sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz Antakya’ya ne yapsak azdır. Ülkü Ocakları olarak ilk günden bu yana dediğimiz gibi bölgeden en son Ülkü Ocakları mensupları ayrılacak. Biz sürecin başında olduğu gibi sonuna kadar da depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Antakya Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Zor bir dönemde yaptığınız çalışmalar dolayısıyla başta sizleri olmak üzere tüm ekibinizi kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Ülkücü davaya geçmişinde büyük hizmetlerde bulunmuş, şimdi de bizlerle yani Cumhur ittifakı ile aynı istikamette giden siz değerli büyüğümü ağırlamaktan şeref duydum” şeklinde konuştu. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.