HAYIRSEVER İŞ İNSANLARINDAN DEPREMZEDELERE DESTEK

HAYIRSEVER İŞ İNSANLARINDAN DEPREMZEDELERE DESTEK

Depremin üzerinden 5 ay geçmesine rağmen depremzedelerin ihtiyaçları konusunda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Bölgemizin başarılı ve hayırsever iş insanları Sedat Aslan,Ümit Atan ve Sedat Zelluh tarafından gönderilen tırlar dolusu su kolileri ile havaların ısınması ile tehlike arz etmeye başlayan yılan,akrep ve haşereler için Kükürt ve Naftalinler depremzedelere teslim edildi.

Depremin ilk gününden bu yana tamamen gönüllü bir biçimde depremzedeler için koşturan ünlü fenomen Meriç Gültekin koordinesinde dağıtımları gerçekleşen yardımlar Hatay’ın bir çok yerinde depremzedelere ulaştı.

Depremzedelere yardım yapan herkesten Allah razı olsun diyerek sözlerine başlayan ünlü fenomen Meriç Gültekin açıklamasında:” Havaların ısınması ile birlikte ciddi bir su ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Bunun yanında yılan,akrep ile haşerelere karşı kükürt ve naftalin ihtiyacı olduğunu bir süredir dile getiriyorduk ki çok kıymetli iş insanlarımız sesimize kulak verdiler. Bölgemizin başarılı ve hayırsever iş insanları Sedat Aslan,Ümit Atan ve Sedat Zelluh tarafından gönderilen malzemeleri bugün bir çok noktada depremzede kardeşlerimize teslim ettik.Onların samimi bir teşekkürleri bizleri daha fazla çalışma adına motive etmektedir.

İlk günden bu yana Belediye Başkanlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın hız kesmeden gönderdikleri yardımlarımıza ilave olarak hayırsever iş insanlarımızın da büyük katkı sağlamaları bizler fazlası ile mutlu etmiştir.Allah hepsinden razı olsun.

Bizler arkadaşlarımız ile görevimizin başındayız. Gelen yardımları depremzedelerimize ulaştırmaya hız kesmeden devam edeceğiz.Elimizden geldiğince her yere ulaşmaya çalışıyoruz.Bizlere ulaşmak çok kolay oldukça aktif bir biçimde paylaşımlar yaptığımız sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bugün dağıtımını gerçekleştirdiğimiz Su,Kükürt ve Naftalinleri bizlere temin eden Bölgemizin hayırsever iş insanları Sedat Aslan,Ümit Atan ve Sedat Zelluh’a bir kez daha sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.