HÜKÜMET TÜM İMKANLARIYLA HATAY’IN YANINDA

HÜKÜMET TÜM İMKANLARIYLA HATAY’IN YANINDA

AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan Altınözü’nde konuştu

AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan,  AK Parti Hatay Kadın Kolları Başkanı Fatma Gül Çalım ve AK Parti Hatay Gençlik Kolları Başkanı Yakup Dağlı ile birlikte Altınözü’nde gelerek partililerle buluştu. AK Parti Altınözü İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısına Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçe teşkilatı ve meclis üyeleri katılım gösterdi.

Gerçekleşen toplantıda önemli mesajlar veren Dr. Erdoğan, devletin ve hükümetin tüm imkanlarıyla Hatay’ın yanında olduğunu ifade etti ve alacağı yatırımlarla Hatay’ın yeniden ayağa kalkacağını ifade etti. Altınözülülere teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Dr. Erdoğan, “Altınözü AK Parti’nin kuruluş ruhunu hiç kaybetmedi.  Diğer yerler kırmızıya dönerken, Hatay da farklı bir tablo oluştu. Teşkilatlarımız çok iyi çalıştı. Halkımız deprem sonrası bize güvendi. ‘Bu şehri AK belediyecilik ayağa kaldırır’ dedi. Seçim sonrası bakanlarımızı ağırladık. Cumhurbaşkanımız bizi aradı, selamlarını iletti. Kendisini de kısa bir süre içinde ilimizde ağırlayacağız.

126 MİLYAR TL’LİK ÇALIŞMALARIN İMZASI ATILDI

İlimize yapılan hastanelerin yanı sıra bir şehir hastanesi daha kazandırılacak. Payas ve Hassa arası tünel ve demiryolu projelerinin temellerini atmaya hazırlanıyoruz.  Battı-çıktı projeleriyle 3 şeritli yollarla bu şehri yeniden inşa edeceğiz. Şu ana kadar Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız tarafından 126 Milyar TL’lik çalışmaların imzası atıldı” diye konuştu.

BAŞKAN SARI: İLÇEMİZ 10 YILDIR GÖRMEDİĞİ HİZMETİ KISA SÜREDE ALACAK

Toplantıda konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı,Altınözü’nün 10 yıldır görmediği hizmetleri kısa sürede almaya başlayacağını söyledi. Başkan Sarı, “Hatay’ımız için, Türkiye Yüzyılı Altınözü için dava arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. 10 yıl boyunca elimizden geleni yaptık. Eksiklerimiz tabi ki oldu, gittiğimiz her yerde de bunu anlattık. HBB’yi iki dönem boyunca nasıl yönettiklerini gördük. En büyük mücadeleyi ben verdim. Mecliste bağırıp çağırdık. Bu seçimde vatandaştan yetki istedik. Vatandaşlarımızın tek isteği hizmet. Buradan sözünü veriyorum. İlçemiz 10 yıldır görmediği hizmeti kısa sürede alacak. Muhtarlarımızla bir araya gelip altyapı, yol su ve kanalizasyon gibi tüm sorunları tespit edip hızlı bir şekilde sorunların çözümüne başlayacağız” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.