İMREK VE BAL’DAN ESNAFA ZİYARET

İMREK VE BAL’DAN ESNAFA ZİYARET

Hatay’da esnaflara yönelik çalışmalarıyla her daim takdir gören SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve Ticaret İl Müdürü Halit İmrek İstanbul 2 Kardeşlik Çarşısı’na ziyaret gerçekleştirdi. 

Düzeni, temizliği ve müşteri odaklı çalışmaları ile herkesin takdirini kazanan çarşıdaki esnaflarla bir araya gelen iki başarılı müdür esnafların sorunlarını dinledi ve kurumlar olarak çözümü için her daim esnafların yanlarında olduklarını kaydettiler. 

BAŞARILI MÜDÜRLERİ BAŞKAN GÜLER VE YÖNETİMİ KARŞILADI 

Yakın zamanda faaliyete yeniden başlayan SGK Hatay’da yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Hamit Bal ve Ticaret İl Müdürü Halit İmrek’i ziyarette İstanbul 2 Kardeşlik Çarşısı yönetim kurulu Başkanı Cahit Güler ve yönetimi çiçeklerle karşıladı. Esnafların işyerlerini tek tek gezen iki başarılı müdür, tüm esnaflara bereketli işler dileklerinde bulundu. 

ZİYARETE LEZZETLİ SON 

Hamit Bal ve Halit İmrek’in ziyareti lezzetli sofra ile sona erdi. Hatay’ın damak çatlatan lezzeti katıklı ekmek ikramı ile esnaflar ve müdürlerin buluştuğu sofrada esnafın her daim yanında olduklarını kaydeden müdürler, nazik misafirperverliklerinden dolayı başta çarşı yönetim kurulu başkanı Cahit Güler olmak üzere tüm esnaflara teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdılar.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.