İSAOĞULLARI İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNDE

İSAOĞULLARI İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNDE

Cumhuriyet Halk Partisi’nin emektar ilçe Başkanı Hamit İsaoğulları, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun çizdiği istikamette iktidar yürüyüşüne Altınözü’nde devam ediyor.

İlçede gezmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmayan İsaoğulları, Millet İttifakı ile koordineli şekilde ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. CHP’li vatandaşlar ile sık sık toplantılar yaparak rota belirleyen İsaoğulları, ilçede İYİ Parti, DEVA ve Saadet Partisi ile de uyumlu çalışmasıyla göz dolduruyor.

ALTINÖZÜ’NÜN BURÇLARINDA CHP BAYRAĞI DALGALANACAK

Haftalık olağan toplantılarda CHP gündemini vatandaşlara aktaran İsaoğulları, yönetim kurlunu da çalışmalar hakkında bilgilendiriyor. CHP’nin Hatay’daki en çalışkan ilçe başkanı olan İsaoğulları, İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar’ın da takdir ettiği bir isim olarak dikkat çekiyor.

Başkan İsaoğulları’nın İlçe, oğlunun ise İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nı yaptığı Altınözü’nde CHP’nin zaferi için iki isim gece gündüz demeden tüm güçleriyle çalışarak Altınözü’nün burçlarına CHP bayrağı dalgalandırmakta son derece kararlı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.