ADEM YEŞİLDAL HATAY’I KUCAKLIYOR 

ADEM YEŞİLDAL HATAY’I KUCAKLIYOR 

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, çalışmalarıyla Hatay’ı kucaklıyor. 

Hatay’ın deprem yaralarının silinmesi amacıyla yoğun gayret gösteren Milletvekili Yeşildal, Hatay’ı 15 ilçesiyle bir bütün olarak ayağa kaldırmak amacıyla durmadan dinlenmeden çalışıyor. Hatay aşkıyla 3 dönem milletvekilliği yapmasının üzerine Hatay’ın bana ihtiyacı var diyerek yeniden ateşten gömleği giyen Milletvekili Yeşildal, halka verdiği sözleri her daim tutarak Hatay halkının gönlünde de taht kurmayı başardı. Hatay’da AK davanın öncüsü olan, yıllarını siyasete veren Yeşildal, gerek İl Başkanlığı, gerekse de milletvekilliği ile her platformda Hatay’ın kalkınması için hizmet vermeye devam ediyor. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PRENSİ YEŞİLDAL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önce İl Başkanlığını, ardından da milletvekilliği görevini bizzat tevdi ettiği Milletvekili Yeşildal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’da en güvendiği isim konumunda bulunuyor. Tüm teşkilatı yönetme görevini başarıyla gerçekleştiren, küskünlerin partiye kazandırılarak 28 Mayıs seçimlerinde Hatay’ı Cumhur İttifakı saflarına katan hareketin temellerini atan Milletvekili Yeşildal’ın çalışmalarından Cumhurbaşkanı Erdoğan da övgüyle bahsetmişti. Hatay’da 14 Mayıs seçimlerinde, ardından da 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın oylarının yükselerek Türkiye’de ikinci turda rengi kırmızıdan sarıya dönen Hatay’ın mimarı olan Yeşildal, MHP ile kurduğu güçlü ittifak ile Erdoğan-Bahçeli birliğinin benzerini Hatay’da kurmayı başardı. Bu anlamda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın prensi de olan Yeşildal Hatay halkının en güvendiği isim konumunda bulunuyor. 

YEREL SEÇİMLERDE EN BÜYÜK KOZ YEŞİLDAL

Hatay halkı, milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde gösterdiği başarılı performansın ardından Milletvekili Yeşildal’dan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde de aynı başarıyı bekliyor. Halkın gönlünde yatan aslan olarak dikkat çeken Milletvekili Yeşildal’ın ihtiyaç duyulması halinde hiçbir görevden çekinmeyeceği biliniyor. Ancak, Milletvekili Yeşildal, HBB adayının farklı bir isim olması halinde dahi gece gündüz demeden 15 ilçede yapacağı çalışmalarla büyükşehiri de AK Parti saflarına katabilecek potansiyeli ile öne çıkıyor. 

Her görevdeki başarısı ve halkla ola iyi ilişkileri ile Hatay’da siyaset tarihine adını altın harflerle yazdıran Milletvekili Yeşildal, 31 Mart seçimlerinde de kilit rol oynayacak. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.