İŞKUR KAMPÜS İLE GELECEĞİMİZİ BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ

İŞKUR KAMPÜS İLE GELECEĞİMİZİ BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hatay İş Kulübü tarafından Mustafa Kemal Üniversitesi’nde 17 Ekim’de 1.Sınıf Öğrencilerine yönelik toplumsal aktörlerin rolü konusuna önem vererek özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, beden dili gibi eğitimler yoluyla öğrencilerimizin iş arama ve görüşme becerilerini arttırarak bireysel olarak hiçbir kuruma ihtiyaç duymadan kendi istihdam edilebilirliklerini arttırmaları adına İŞKUR KAMPÜS tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Tanıtım Sunumunda bilginin anlık olarak değiştiği bu dijital çağda gerekli yetkinliklere değinilirken öğrencilere bu yarışın gerisinde kalmamaları için “güncel olmak, araştırma ve uyum becerisine sahip olarak geleceklerini- kariyerlerini inşa ederken iskur daima yanınızda sloganı İle başlayıp iskur kampüs ile geleceğimizi birlikte inşa ediyoruz sloganı ile bu 4 yıllık süreçte ve sonrasında da onlara destek olmaya devam edileceği belirtildi.

Yapılan görüşmeler esnasında İşkur İl Müdürü Hüsnü Çelik, geleceğin mesleklerinin önemine değinirken gençlerin işgücü piyasasına katılmasına yönelik yapılacak tüm çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okan Şener ise İŞKUR’a her platformda üniversiteye ve öğrencilere sağladığı imkanlardan ötürü teşekkür ederken işbirliği kapsamında öğrencilerin gelişimine yönelik bir çok projenin hayata geçirileceğini söyledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.