İZZETTİN YILMAZ YOKSA ANTAKYA BELEDİYESİ DE YOK

İZZETTİN YILMAZ YOKSA ANTAKYA BELEDİYESİ DE YOK

Cumhur İttifakı il ve ilçelerde belediye başkan adaylarını açıklamaya başlarken Hatay ile ilgili henüz hiçbir adım atılmadı.

Antakya’ya çağ atlatan hizmetleri gerçekleştiren İzzettin Yılmaz’ın isminin açıklanmaması ise Antakya kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Vatandaşlar, İzzettin Yılmaz’ın kalplerdeki yerini koruduğunu belirterek, Hatay Milletvekillerine seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin çok sayıda il ve ilçede anlaşmaya varmasını açıklamalarının ardından Antakya ile ilgili bir adımın atılmamasının nedeni olarak İzzettin Yılmaz’ın başarılarının genel merkezlere aktarılmaması olabileceğini kaydeden vatandaşlar, bu durumda İzzettin Yılmaz’sız Antakya Belediyesi hayali kuranların hayalinin suya düşeceğini belirtiler.

Cumhur İttifakı milletvekillerinin kent merkezini Millet İttifakına kaptırmamak için İzzettin Yılmaz’ı bir an önce açıklamalarını isteyen vatandaşlar, her geçen gün oyları eriyen Cumhur İttifakı’nı İzzettin Yılmaz’dan başkası kurtaramayacak. Milletvekilleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Devlet Bahçeli’ye bu durumu neden aktarmıyor, kendi planları başka bir isim olması halinde bu planlarının tutma ihtimali yok. Antakya halkının gönlü İzzettin Yılmaz’dan yanadır” ifadelerini kullandılar.

İzzettin Yılmaz’dan başka bir ismin depremle yıkılan kenti ayağa kaldıramayacağını belirten vatandaşlar, İzzettin Yılmaz’dan başka bir isme oy vermeyeceklerini de ifadelerine eklediler.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.