KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI BAYRAK HEDİYE ETTİ

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI BAYRAK HEDİYE ETTİ

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü kutlamaları öncesinde esnafları gezerek, Türk Bayrağı hediye etti.

İskenderun’da da ‘Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü büyük bir gururla, heyecanla ve coşkuyla kutlamanın mutluluğu yaşanıyor.  Esnaflara şanlı Türk Bayrağı armağan eden Kaymakam Demiryürek ile Belediye Başkanı Tosyalı’ya, Koordinatör Kaymakam Miyase Demirkoparan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yüsuf Yıldırım de eşlik etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutladıklarını ifade ederek “Tüm okullarımızda etkinliklerimiz var, akşam farklı programlarımız var. Kaymakamımızın bize tavsiyesi üzerine Park Forbes’in binalarına büyük bir Türk bayrağı ve Atatürk portresi astık. Şu an yine kaymakamımızla birlikte 10 bine yakın esnafımıza, iş yerlerine asmaları için bayraklarımızı hediye ediyoruz. Birçok esnafımızda tabii ki bayraklar mevcut ama 100. yılımızın anısına bayraklarımızı hediye ediyoruz. Coşkuyla Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz. 6 Şubat felaketinden bu yana birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya gösterdik. Bu birlik ve beraberliğimizle birlikte, cumhuriyetimiz inanıyorum ki ebediyete kadar payidar kalacak. Bizden sonraki nesiller cumhuriyetimizi daha çok sahiplenecek, daha çok coşkuyla kutlayacak” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.