DOĞRU: ANTAKYA İÇİN YENİDEN REFAH ZAMANI

DOĞRU: ANTAKYA İÇİN YENİDEN REFAH ZAMANI

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru, 95 mahalle ve 50’den fazla konteyner kentte Antakya’nın yeniden imarı ve refahı için dolaşıyor. İl Başkanı Galip Altınöz, Antakya İlçe Başkanı Mehmet Tanrıcı ve meclis üyesi adaylarının eşliğinde vatandaşları ziyaret ederek sorunları dinleyip Türkiye gündemine dair istişare sohbetlerinde bulunan Doğru, sorunlara yönelik çözüm önerilerini de vatandaşlara aktarma imkanı buluyor. Tek hedeflerinin Antakya’yı kalkındırmak ve eski ihtişamından çok daha ileriye götürmek olduğunu belirten Doğru, son olarak ilçeye bağlı Saçaklı, Yeşilova, Ekinci ve Ovakent Mahallelerinde kendilerini coşkuyla karşılayan vatandaşlarla kucaklaştı.

İMKANLARI VATANDAŞIMIZ İÇİN KULLANACAĞIZ

Başkan Adayı Doğru, ziyaretlerde yaptığı konuşmada; “Bu belediye seçimleri daha öncekilerden farklı bir belediye seçimidir. Çünkü bu seçimde milli Görüş, Yeniden Refah Partimizle çok ciddi bir alternatif olarak ortaya çıkmaktadır. 31 Mart Antakya’mız için son şanstır. Ahlaklı, tasarruflu, ilkeli belediyecilik, namuslu, çalışkan başkan anlayışımız ile kentimizi borçlanmadan kalkındıracağız. Esnafımıza, vatandaşımıza daha fazla imkan sunacağız. Yeniden Refah ile Antakya’ya bolluk, bereket ve rahmet gelecek.

HERKESİN OYUNA TALİBİM

1 Nisan itibariyle Antakya’da 95 mahallenin, yüzbinlerce Antakyalı’nın, yetimin, öksüzün, kimsesizin başkanı olacağız. Gruba, zümreye, şahıslara değil Antakya’ya hizmet edeceğiz. Belediye nasıl yönetilir herkese göstereceğiz. Bu sebeple oylarınızı istiyorum. Hep birlikte Antakya olalım” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.