MUTLU EDİCİ BİR SONUÇ DEĞİL

 MUTLU EDİCİ BİR SONUÇ DEĞİL

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Yukatel Adana Demirspor ile 3-3 berabere kalan Atakaş Hatayspor’un teknik direktörü Volkan Demirel, “Seyredenler için keyifli bir maç, benim için bir puan hiçbir zaman mutlu edici bir sonuç değil.” dedi.

Demirel, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yarısında rakip takımın iyi oynadığını söyledi.İlk yarıda oyunun içerisine giremediklerini dile getiren Demirel, ikinci yarıda yaptıkları değişikliklerle oyunu dengelediklerini ifade etti.

Bu sırada 3 gol bulduklarını ancak oyuncu değişikliğinde geciktiklerini aktaran Demirel, şunları kaydetti:”Bunun için de bir gol yemiş olduk. Daha sonrasında tabii ki skoru koruma amaçlı biraz daha yaslanıp Adana Demirspor’un yine bir şutuyla maç 3-3 bitti. Seyredenler için keyifli bir maç, benim için bir puan hiçbir zaman mutlu edici bir sonuç değil. Mutlu da olabiliriz, sevinebiliriz de. Genç bir takımız. Biraz acemiliğimiz var. Bunu oynaya oynaya öğreneceğiz. Dediğim gibi ben kendi adıma skordan memnun değilim. Değişikliği biraz daha erken yapsaydım belki maçı kazanabilirdik.”(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.