MİLLETVEKİLİ YAYMAN CHP’YE DAİR NET KONUŞTU

MİLLETVEKİLİ YAYMAN CHP’YE DAİR NET KONUŞTU

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman bir televizyon programında gündemi değerlendirdi. Yayman: “CHP kurultayı açısından tablo nettir. Bu kurultayda kim aday olursa olsun Kılıçdaroğlu tekrar genel başkan seçilir. Yerel seçim sonrasında CHP için yeni bir dramatik sonuç çıkarsa Kılıçdaroğlu o zaman bırakır” dedi.
SEÇİM BİTTİ ARTIK İŞİMİZE BAKACAĞIZ
Türkiye Yüzyılı hakkındaki görüşlerini belirten TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman programda yaptığı açıklamada: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 2000 Yıllık bir devlet geleneği vardır. Türkiye Yüzyılı kavramını iyi anlamak lazım. Türkiye Yüzyılı herkesin kendini ait hissedeceği bir kavram. Türkiye için bir büyük ütopyadır. Burada demokrasi var, refah var, zenginlik var, yoksulu gözeten bir sosyal devlet anlayışı var, İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyen ve büyük Türkiye hedefi doğrultusunda 85 milyon ile Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği muhasır medeniyet seviyesine çıkma iddiası var. Bu hepimiz hayali. Seçim bitti artık işimize bakacağız. “dedi.
KILIÇDAROĞLU, TEKRAR GENEL BAŞKAN SEÇİLİR
CHP’de seçim sonrası yaşan olayları değerlendiren Yayman: “Ben Sayın Özgür Özel’in Sayın Kılıçdaroğlu’na karşı bir kıyama kalkışacağını sanmıyorum. Burada Özel ve Kılıçdaroğlu arasında bırakın bir siyaset farkını bir görüş farkı olduğu bile sanmıyorum. CHP kurultayı açısından tablo nettir. Ekim ayında kurultay toplanacaktır. Bu kurultayda kim aday olursa olsun Kılıçdaroğlu tekrar genel başkan seçilir. Yerel seçimlerde kendi adaylarını koyar. Belediye Başkanlarının kendisi ile beraber yol yürüyüp yürümediğini not eder. Ona göre tercihlerde bulunur. Yerel seçim sonrasında CHP için yeni bir dramatik sonuç çıkarsa Kılıçdaroğlu o zaman bırakır. Başka bir tablo çıkarsa bırakmayacaktır. Başka bir söylem düzeyine geçecektir.
İMAMOĞLU ADAYLIĞA CESARET EDEMEYECEK
Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasından yapılan görüşmeler sonucu belli olan görüşmelerdir. Bu görüşmeler sadece desinler diye yapılan görüşmelerdir. Ne demek desinler diye ee görüşüyorlar işte. Sayın Kılıçdaroğlu aday olmayacaktır. Dar ekibi kendisini aday gösterecektir. Ben Ekrem İmamoğlu’nun adaylığa cesaret edemeyeceğini düşünüyorum. CHP’de varoluşsal bir problem var” dedi.
YAPTIKLARI AÇIKLAMA GERÇEK DEĞİL
İsveç’te yapılan alçak gösteri ile ilgili açıklamalarda bulunan Yayman: “Bu eylemler asla kabul edilemez. Eylemin birkaç boyutu var bir tanesi Avrupa’nın çifte standartlını artık herkes biliyor. Avrupa kendine gelince şahin kesiliyor ama başkası olunca kendi değerlerini inkar edercesine farklı bir tutum alıyor. Avrupa’da Irkçılık, şiddet ve faşizm yükseliyor ama Avrupa buna sessiz. Güya Dünyanın en medeni ülkeleri Avrupa’da ama bu Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yapılan bu nefret dili ve küstah tavrı kabul edilemez. Yok, ben duymadım benim haberim şeklinde yaptıkları açıklama gerçek değil. Yapılan eylemlerde Bize dokunmayan yılan bin yaşasın tavrı var. PKK dünyanın en büyük terör örgütlerinden biridir” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.