MOTOSİKLET KAZALARI GÜNDEN GÜNE ARTIYOR!

MOTOSİKLET KAZALARI GÜNDEN GÜNE ARTIYOR!

Hatay’da son dönemde artış gösteren motosiklet kazalarına bugün Antakya-Reyhanlı yolunda bir yenisi daha eklendi.Antakya-Reyhanlı Karayolu Üzümdalı Mevkiinde tek taraflı motorsiklet kazası meydana geldi.
Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesi sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldılar.
Özellikle son dönemlerde Hatay’da yaşanan motosiklet kazalarına dikkat çeken vatandaşlar, yetkililerden soruna ilişkin ciddi önlemler alınması yönünde çağrıda bulundular.

EKONOMİK SIKINTILAR MOTOSİKLETE YÖNELTTİ!

Ekonomik sıkıntı yüzünden araba alamayan vatandaşlar motosiklete yöneldi.
Yapılan araştırmaya göre, satışlarda bir yıl içinde motosiklet satışlarında yüzde 450 artış yaşandı. Ancak bu artış trafik kazalarına da yansıdı.
Son verilere göre ise, motosiklet kazaları trafik kazalarının ciddi bir kısmını oluşturuyor. Her yıl binlerce motosiklet kazası meydana geliyor ve bu kazaların birçoğu ciddi yaralanmalar veya ölümlerle sonuçlanıyor.Kazaların en yaygın nedenleri arasında hız, sürücü hataları, diğer sürücülerin dikkatsizliği ve güvenlik ekipmanlarının yetersiz kullanımı yer alıyor.
Motosiklet kazalarını azaltmak için trafik güvenliği önlemleri hayati önem taşıyor. Bu önlemler arasında kask kullanımı, hız sınırlarına uyum, dikkatli sürüş, eğitim ve sürücülerin diğer araçlar tarafından daha iyi fark edilmesini sağlayacak yollar bulunuyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.