MÜDÜR BİLGİL’DEN İHL ZİYARETİ

MÜDÜR BİLGİL’DEN İHL ZİYARETİ

Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil Başkanlığında, Şube Müdürleri İlyas Alca, Mehmet Altınöz ve okul müdürlerinin katılımıyla, Karaköse İmam Hatip Ortaokulunda bölge okul müdürleri toplantısı düzenlendi.

Toplantıda başarının artırılması için yapılacak çalışmalar, projeler, öğrencilerin devam durumları, LGS hazırlık çalışmaları, DYK kursları, rehberlik hizmetleri, Halk Eğitim kursları, taşıma servisleri ve taşıma yemekleri, okulların bakım ve onarımları, hizmet içi eğitim faaliyetleri, okul ve civarında  alınacak güvenlik önlemleri, yazışmalar, duyurular, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, sportif ve kültürel çalışmalar vs konuları ele alındı.

BİLGİL OKUL YÖNETİCİLERİNDEN BİLGİ ALDI

Toplantının devamında okul yöneticilerinden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından, toplantı iyi niyet dilekleri ve teşekkür konuşmalarıyla sona erdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, toplantının ardından Karaköse İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen seminere katılan İlçemiz okullarında görevli İngilizce öğretmenleriyle sohbet etti. Daha sonra Karaköse İmam Hatip Ortaokulunu  gezip, Okul Müdürü Gül Rencüs’ten bilgi aldı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.