MÜDÜR İMREK KADIN İSTİHDAMI TOPLANTISINA KATILDI

MÜDÜR İMREK KADIN İSTİHDAMI TOPLANTISINA KATILDI

Hatay’ın başarılı kurum müdürlerinden olan Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, kadın istihdamına destek amaçlı gerçekleşen toplantıya katıldı.

Hatay’da KOBİ’ler başta olmak üzere tüm iş sektörlerine yönelik destekleri ile kentte istihdamı arttıran, hayata geçirdiği projeler ile vatandaş sağlığını koruyan, esnaf ve sanatkarlar arasında düzeni sağlayıcı adımları ile takdir gören İmrek, kadınların ekonomik hayata katılımını desteklediğini katıldığı program ile bir kez daha gözler önüne serdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen toplantıda bir konuşma gerçekleştiren İmrek, Hatay’da kadın istihdamına yönelik İl Müdürlüğü olarak gerçekleştirilen katkılarla ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

İMREK: HATAY’DA KADIN GİRİŞİMCİLERİN ARTMASI MEMNUNİYET VERİCİ

Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, ilimizdeki 33 Kadın Girişim Kooperatifinin desteklenmesi konulu toplantıda yaptığı konuşmada Hatay’da kadın girişimcilerin artmasının kendileri açısından memnuniyet verici olduğunu belirtti. Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesine müdürlük olarak destek verdiklerini belirten İmrek, “Deprem felaketi sonrasında Hatay’ın ayağa kalkması sürecine kadınlarımızın da katılımı çok önemli. Bu anlamda 33 adet kadın girişim kooperatifi sayısı ilk etap için çok iyi. Ancak verilecek destekler ile bu sayının artacağını, kadınlarımızın kentimizin kalkınmasının lokomotifi olacağına inancım tamdır. Ticaret Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz olarak gerçekleşen projenin son derece verimli olacağına inanıyor, kadın girişimcilerimizin her zaman pozitif ayrımcılık ile yanlarında olacağımızı bir kez daha ifade ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından katılımcılarla da sohbet eden Müdür İmrek, Ticaret İl Müdürlüğü’nün kapılarının kadın girişimcilere ardına kadar açık olduğunu kaydetti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.