MULLAOĞLU: HATAY’IMIZI VE GÜZEL ÜLKEMİZİ MUTLU VE HUZURLU YARINLARA TAŞIYACAĞIZ

MULLAOĞLU: HATAY’IMIZI VE GÜZEL ÜLKEMİZİ MUTLU VE HUZURLU YARINLARA TAŞIYACAĞIZ

CHP Hatay Milletvekili Adayı Servet Mullaoğlu, İl ve İlçe Başkanları, Milletvekili adayları, parti yöneticileri ve partililerle Reyhanlı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Mullaoğlu Reyhanlı İlçe başkanlığını ziyaretinde Şehrin ve ülkenin geleceği adına çalışmalar yürüten parti örgütüne başarılar diledi. Mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam eden Mullaoğlu vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

MULLAOĞLU, VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK İLGİYLE KARŞILANDI

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Mullaoğlu; “Esnafımız alım gücünün düşmesi nedeniyle işlerindeki düşüşten dolayı çok dertli. Ülkemizdeki kötü ekonomi yönetimini düzelteceğiz.

Beli bükülen esnafımızın her zaman yanında olacağız.Birleşe birleşe Hatay’ımızı ve güzel ülkemizi mutlu ve huzurlu yarınlara taşıyacağız.Bu güzel dayanışma, birlik ve beraberlik ile Hatay’ımızı bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşıyacağız. Bizleri büyük ilgiyle karşılayan kıymetli halkımıza teşekkür ederiz.”Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.