NEŞE SÜTÇÜ, ALTINÖZÜ BİRLİK ZEYTİNYAĞI FABRİKASI’NI ZİYARET ETTİ

NEŞE SÜTÇÜ, ALTINÖZÜ BİRLİK ZEYTİNYAĞI FABRİKASI’NI ZİYARET ETTİ

ISO 500 ve TİM 1000 listelerinde istikrarlı bir şekilde yer alan Abdioğulları ABCO Farm Yönetim Kurulu Üyesi Neşe Sütçü, Altınözü Birlik Zeytinyağı Fabrikası’nı ziyaret etti. Sütçü, fabrikanın ortaklarından İlyas Deliduman ile bir araya gelerek, fabrikanın faaliyetlerine dair detaylı incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Deliduman, Adana’dan gelen ABCO Farm Yönetimine fabrikanın üretim süreçleri ve kalite kontrol uygulamaları hakkında bilgi verdi. Sütçü, zeytinyağı üretiminin kalitesine ve sürdürülebilirliğine dikkat çekerek, bu tür iş birliklerinin sektöre katkı sağladığını vurguladı.

Altınözü Birlik Zeytinyağı Fabrikası’nın, bölgedeki zeytinyağı üretimi ve işleme konusundaki başarısının yanı sıra, yerel ekonomiye sağladığı katkılar da gündeme geldi. Sütçü, ziyaretin ardından, Abdioğulları ABCO Farm’ın sürdürülebilir tarım uygulamaları ve kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalarını desteklemenin önemine dikkat çekti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.