ODAK2023’E YOĞUN İLGİ

ODAK2023’E YOĞUN İLGİ

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatı ile Türkiye genelinde başlatılan yarı yıl tatilinde başarılı öğrencilere hediye edilen Odak2023 programı tüm yurtta olduğu gibi Hatay’da da yoğun ilgi gördü.Takdir ve Teşekkür belgeleri ile soluğu Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığında alan öğrenciler Hızlı Okuma Yazılımı olan Odak2023 hediyelerini İl Başkanı Alihan Döner’in elinden aldılar. Aldıkları Odak2023 hediyelerinin mutluluğu adeta gözlerinden okunan genç öğrenciler böyle bir programı kendileri için hazırlatan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a ve Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’e teşekkür ettiler.

Yarı yıl tatili başladığından itibaren pırıl pırıl gençleri Ülkü Ocakları İl Başkanlığında ağırlamaya başladıklarını ifade eden İl Başkanı Alihan Döner yaptığı açıklamasında :” Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatı Türkiye genelinde başlatılan yarıyıl tatili hediyesi Odak2023 programına bizde tatilin ilk gününden itibaren hızlı başladık.Takdir ve teşekkür belgeleri ile İl başkanlığımıza gelen başarılı öğrencilerimiz ile tanışmak bizleri de mutlu etti. Odak2023 hediye dağıtımımız ilçe başkanlıklarımızda da devam etmektedir.

Okuma hızını artıran, odaklanma seviyesini yükselten ve Türk gençliğine sınavlarında başarı sağlayan bir eğitim programı olan Odak2023’ü kullanan öğrencilerin derslerinde büyük oranda başarı sağlarlar, liseye ve üniversiteye giriş sınavlarında da bu dönem büyük başarı elde edeceğini söyleyebilirim.Yarıyıl tatilinin ilk haftasını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde halen Odak2023 programını almayan başarılı öğrencilerimiz varsa Ülkü Ocakları İl ve İlçe başkanlığımıza davet ediyorum.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.