ÖZEL VE KAŞIKÇI CUMHURBAŞKANI HEYETİNDE YER ALDI

ÖZEL VE KAŞIKÇI CUMHURBAŞKANI HEYETİNDE YER ALDI

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel ve MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir heyetinde yer aldı.

Hatay Milletvekilleri Özel ve Kaşıkçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temaslarda bulunduğu Cezayir Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda hatıra fotoğrafı da çekildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RESMİ TÖRENLE KARŞILANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret düzenlediği Cezayir’de Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile düzenlediği ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2020 yılındaki ziyaretinin ardından dost ve kardeş Cezayir’de yeniden bulunmaktan büyük bir bahtiyarlık duyduğunu belirterek, şahsına ve heyetine gösterilen hüsnükabul dolayısıyla Cumhurbaşkanı Tebbun’a teşekkür etti. Cezayir Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleşen ikili görüşme, yaklaşık 2 saat sürdü. İkili görüşmenin ardından, heyetler arası görüşmeye geçildi. Cezayir ile 5 Milyar Dolar seviyesinde olan ticaret hacminin 10 Milyar dolara çıkarılması hedefleniyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.