BAŞKAN YILMAZ VALİ MASATLI’YA BRİFİNG VERDİ

BAŞKAN YILMAZ VALİ MASATLI’YA BRİFİNG VERDİ

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Antakya’da 6 Şubat’tan bu yana sahada olan personellerden oluşan heyet ile Vali Masatlı’yı ziyaret eden Başkan Yılmaz, Antakya Belediyesi olarak kent genelinde yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Masatlı’ya brifing verdi.

Antakya’da 95 mahallenin yanı sıra 40 çadır ve konteyner kent çevresinde yol, temizlik, moloz artığı temizleme, park bahçe bakımı, asfalt gibi çok önemli hizmetlerin yanı sıra depremzede vatandaşların her ihtiyaçlarında yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Yılmaz’ın yanı sıra birim amirleri de çalışmalar ile ilgili Vali Masatlı’yı bilgilendirdi.

YILMAZ: “ANTAKYA BİZİM ONURUMUZ”

Antakya’yı evleri bilerek titizlikle çalıştıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldıkları güç ile dur durak bilmeden yüzbinlerce depremzede vatandaşın ihtiyacını gidermeye gayret gösterdiklerini belirtti. Başkan Yılmaz; “6 Şubat deprem felaketinin ardından kısa bir toparlanma aşaması geçirdik. Hemen akabinde tüm ekiplerimiz ve ekipmanlarımızı sahaya seferber ederek vatandaşımızın imdadına koştuk. 6 Şubat’ta başta Belediye Başkan Yardımcımız Orhan Mursaloğlu olmak üzere çok sayıda kayıp verdik. Ancak acımızı kalbimize gömerek depremzede vatandaşlarımız için 150 günü aşkın süredir durmaksızın çalışıyoruz. Antakya’yı evimiz bilerek sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da tam destekleriyle onurumuz Antakya için çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Sizin gibi başarılı bir bürokratın Hatay’a atanması bizim geleceğe yönelik ümitlerimizi arttırmıştır. İnşallah Hatay’ın ayağa kalkması için yapacağınız çalışmalar ile kentimiz ve vatandaşlarımız eski günlerine geri dönecek” dedi.

VALİ MASATLI’DAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Antakya genelinde yapılan çalışmalardan haberdar olduğunu belirten Vali Masatlı, emeklerinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Vali Masatlı ziyaretlerinden dolayı Başkan Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederek; “Antakya doğunun kraliçesidir. Bu şekilde asla kalmasına müsaade edemeyiz. Başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm milletimiz Antakya ve deprem bölgesi için seferber olmuş, Antakyalı hemşerilerimize yardım için varını yoğunu göndermiştir. Biz de Hatay Valiliği olarak kentimizi ayağa kaldırmak, depremin yaralarını sarmak için var gücümüzle sahada olmaya devam edeceğiz. İnşallah Cumhurbaşkanımızın söz verdiği gibi 1 yıl içinde vatandaşlarımızı konutlarına yerleştirecek, kentin imarını da büyük ölçüde tamamlayacağız. Vatandaşlarımızın rahatı için de çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Sizlerin de büyük gayretleri olduğunu biliyorum. Size ve değerli personellerinize çalışmalarınız için teşekkür ediyor, ziyaretinizden de memnuniyet duyduğumu ifade ediyorum” dedi.

Ziyarette Başkan İzzettin Yılmaz, Vali Mustafa Masatlı’ya çiçek ve kutsal kitabımız Kur-an’i Kerim hediye etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.