‘SOSYETE PAZARI’ ÇARŞIYA HAREKETLİLİK GETİRDİ

‘SOSYETE PAZARI’ ÇARŞIYA HAREKETLİLİK GETİRDİ
  • 01.07.2024 14:08 | Güncellenme: 04.07.2025 17:38
  • 0
  • 1
  • A+
    A-

Hatay Valiliği tarafından yapılan Harbiye Esenbulak Esnaf Çarşısı, işlerini arttırmak amacıyla her Cumartesi günü “sosyete pazarı” kuruyor.

Harbiye Esenbulak Esnaf Çarşısı Başkanı Ömer Hatunoğlu ve Çarşının Başkan Vekili ve aynı zamanda Lokman Hekim Doktor Ali Can Gündüz’ün de olduğu ortamda, gazetemize yaptığı açıklamada, “Her Cumartesi günü kurulan sosyete pazarında, çarşı esnafımız ürünlerini sergileyerek, satışını gerçekleştirmektedir. Çarşımızda aradığınız her ürünü bulabilirsiniz. Esnafımız çok çeşitli ürünleriyle hizmet etmektedir. Ayrıca, Sayın Valimiz Mustafa Masatlı beyefendiye sağlamış olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Çarşı esnafı da, Harbiye Mahallesinde kurulan çarşı sayesinde hareketlilik yaşadıklarını, bu sayede de zor günleri atlatmaya çalıştıklarını söylediler.

Esnaf ayrıca, Çarşı Başkanı Ömer Hatunoğlu’na ve Başkan Vekili Ali Can Gündüz’e gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini iletti.Haber Merkezi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ