TAHTAKÖPRÜ MESİRE ALANI İZZETTİN YILMAZ’LA HAYAT BULUYOR

TAHTAKÖPRÜ MESİRE ALANI İZZETTİN YILMAZ’LA HAYAT BULUYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yoğun gayretleriyle Tahtaköprü Yıldırım Mesire alanında depremin izleri siliniyor.

6 Şubat yüzyılın felaketinde Antakya’nın merkezinde olduğu gibi yıkımın bir diğer adresi olan Tahtaköprü Yıldırım Mesire Alanı’nda önümüzdeki sezona yönelik hazırlıklar başladı. 95 mahalleye 50’den fazla konteyner kent çevresine eşit hizmet anlayışıyla çalışan Başkan İzzettin Yılmaz, kentin oksijen deposu olan mesire alanı ile ilgili düzenleme talimatı sonrasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hazırlıklarını tamamlayarak alanda çalışma başlattı. Hasar gören alanlarda düzenleme, yıkılan ve kırılan alanlarda onarımın yanı sıra yenileme çalışmaları gerçekleştiren ekipler, mesire alanının önümüzdeki dönemde vatandaşlara tam kapasite ile hizmet vermesi için tüm güçleriyle çalışıyor.

YILMAZ: HER ŞEY ANTAKYA İÇİN

Antakya’nın yeniden imarı için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdüren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, depremin hasar verdiği tüm alanlarda çalışmaların devam edeceğini ve Antakya’da kısa süre içinde depremin izlerini sileceklerini kaydetti. Antakya’yı eskisinden daha güzel bir hale getirmek için sil baştan çalışma gerçekleştiren ekiplere fedakarlıklarından dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Antakya’mız 6 Şubat’ta en ağır yarayı alan kent oldu. 40’tan fazla mahallemiz haritadan silinecek noktaya geldi. Ekiplerimizden de çok sayıda kayıp verdik. Tüm imkansızlıklara rağmen başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımız, milletvekillerimiz, il başkanlarımız başkan yardımcılarım ve belediye çalışanlarımız üstün bir gayret ile Antakya için seferber olduk. El birliğiyle Antakya’mızı gelecek kuşaklara hazırlıyoruz. Çalışmalarımızın şimdiki durağı da depremden hasarlı çıkan Tahtaköprü Yıldırım Mesire alanımız oldu. Burada çalışma gerçekleştiren ekiplerimiz mesire alanımızı deprem öncesinden daha güzel hale getirerek vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız. Tüm ekiplerimize teşekkür ediyor, Antakyalı hemşerilerimize Antakya için durmadan çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurguluyorum” ifadelerini kullandı.

Ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü Tahtaköprü Yıldırım Mesire alanında çalışmaların kısa sürede tamamlanması bekleniyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.