BAŞKENTTE HATAY BULUŞMASI  

BAŞKENTTE HATAY BULUŞMASI  

AK Parti’nin 7. Olağan Kongresine katılmak üzere Ankara’da bulunan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Adalet Bakanlığı Müşaviri 27. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy’u ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal’ı makamlarında ziyaret etti. 

Başkan Yalçın’a ziyaretinde AK Parti Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen de eşlik etti. 

İLK ZİYARET ÖZGÜRSOY’A

Başkan Yalçın, ilk ziyaret adresi olan Özgürsoy’a milletvekilliği döneminde Hatay’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerini sundu. Yayladağı’nın gelişimindeki katkılarının unutulamayacağını kaydeden Başkan Yalçın, yeni görevinde de Özgürsoy’a başarılarının devamımı diledi. Özgürsoy, ziyaretlerinden memnuniyet duyduğu Başkanlar Yalçın ve Gürlen’e teşekkür ederek çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. 

İKİNCİ ZİYARET MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL’A GERÇEKLEŞTİ

Başkan Yalçın, İlçe Başkanı Doğan Gürlen ile birlikte AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal’ı makamında ziyaret etti. Hatay’ın ayağa kalkması noktasında gece gündüz demeden çalışan Milletvekili Yeşildal’a teşekkürlerini sunan Yalçın, ayrıca ilçe, Hatay ve ülke gündemini de ziyaretinde değerlendirdi. Milletvekili Yeşildal, ziyaretlerinden dolayı Başkan Yalçın ve İlçe Başkanı Gürlen’e teşekkür etti. Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.