TOKAT’TAN HATAY-EĞİTİM BİR SEN’E ZİYARET

TOKAT’TAN HATAY-EĞİTİM BİR SEN’E ZİYARET

Tokat Eğitim Bir Sen 1 Nolu şube başkanı Şaban Ceylan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hatay Eğitim-Bir-Sen il teşkilatına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Ceylan’a Abdurahman İlhan, Mehmet Ali Develi ve Halis Kaya eşlik etti. Deprem felaketinin yaralarının sarılması dolayısıyla gerçekleşen ziyarette heyeti Hatay Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İsmail Bayrakdar ve yönetimi ağırladı. Tokat Şube Başkanı Ceylan, tüm Hatay’a ve eğitim camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

BAYRAKDAR’DAN TOKAT TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

Hatay Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, nezaket ziyareti gerçekleştiren Tokat Eğitim Bir Sen 1 Nolu şube başkanı Şaban Ceylan, yönetim kurulu üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Zor günlerin el birliğiyle aşılacağını kaydeden Bayrakdar, “Tokat Eğitim Bir Sen 1 Nolu şube başkanı Şaban Ceylan, yönetim kurulu üyeleri, sendikamız Hatay Eğitim Bir Sen’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Şube başkanımız Şaban Ceylan başta olmak üzere yönetim kurulu üyesi kardeşlerime ziyaretleri dolayısı ile Hatay Eğitim Bir Sen ailesi olarak teşekkür ederim” dedi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.