TSK VAKFI’NDAN HATAY’IN GURURU BULANIK’A ZİYARET   

TSK VAKFI’NDAN HATAY’IN GURURU BULANIK’A ZİYARET   

Hatay’ın yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki gönüllü temsilcisi olan Bilge Baklava Sarayı Direktörü ve Sütek As Başkanı Mehmet Bulanık, her kesimin beğenisini kazanmaya devam ediyor.Yatırımlarıyla adada saygın bir iş insanı olan Bulanık, yaptığı desteklerle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Bulanık, son olarak vatan savunmasında yaptığı katkı ile adını duyuran Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’nın Genel Müdürü emekli Tümgeneral Sadık Piyade ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi. Vatandaşlardan yapılan bağışlar ile ülke savunmasına katkı yapan vakfı temsilen ziyarette Piyade’nin yanı sıra Basın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Emekli Albay Kemal Karababa ve Stilevs Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hayri Demirci de hazır bulundu.

BULANIK ÇALIŞMALARIYLA BEĞENİ KAZANIYOR

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaptığı yatırımlarla istihdam yaratan, geçtiğimiz günlerde de doğup büyüdüğü yer olan Altınözü’ne bağlı Sivrikavak Mahallesi’nden vatandaşları ağırlayarak birlik beraberliğin güçlenmesine katkı yapan Bulanık, KKTC’de açılan TSK Güçlendirme Vakfı Fahri Tanıtım Ofisi’ne de katkıda bulundu.

BULANIK: VAKIF KKTC’MİZE HAYIRLI OLSUN

Vakfın KKTC’de bulunmasının son derece önemli olduğunu belirten Bulanık; “Biz vatansever Türkler olarak bulunduğumuz her karış toprağı korumasını ve düşmana fırsat verilmemesini iyi biliriz. Gözbebeğimiz KKTC’de açılan bu vakıf ile buraya ne derece değer verdiğimiz ortadadır. Vakfın açılışında katkıda bulunan başta Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’nın Genel Müdürü emekli Tümgeneral Sadık Piyade başta olmak üzere herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.