TÜTÜNCÜOĞLU VE KARACA AİLELERİNİN GURUR GÜNÜ

TÜTÜNCÜOĞLU VE KARACA AİLELERİNİN GURUR GÜNÜ

Hatay’ın kanaat önderlerinden, geçmiş dönem İl Spor Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu’nun kızı, aynı zamanda Hatay’ın tanınmış iş insanlarından olan Mecit Karaca’nın gelini Asena Karaca, avukatlık ruhsatını alarak hukuk dünyasına resmen adım attı. Tütüncüoğlu ve Karaca aileleri de bu mutlu günde genç avukatı yalnız bırakmadı. Hatay Barosu’nda düzenlenen ruhsat töreninde Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın da hazır bulundu. Staj dönemini tamamlayan Asena Kalaycıoğlu, ruhsatını Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı.

KARACA: ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM

Ruhsat teslim töreninin ardından duygusal bir açıklama yapan genç avukat Asena Karaca; “Bugünlere gelene kadar çok emek verdim. Emeklerimin karşılığını almak çok güzel ve gurur verici. Ali Rıza Tütüncüoğlu gibi bir ismin kızı olduğum için çok şanslıyım. Bugün bana destek veren tüm aileme, eşime, iş arkadaşlarıma ve Hatay Barosu Başkanımız sayın Cihat Açıkalın’a teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

TÖREN HATIRA FOTOĞRAFI İLE ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

Hukuk dünyasına ilk adımını ailesiyle birlikte atan genç avukat Asena Karaca, günü çekilen hatıra fotoğrafıyla ölümsüzleştirdi. Mutlu günde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden genç avukatın heyecanı da gözlerinden okundu.

Bizler de Hatay Meş’ale Gazetesi olarak genç avukat Asena Karaca’ya yeni iş hayatında başarılar dilerken, Ali Rıza Tütüncüoğlu ve Mecit Karaca’yı da mutlu günleri vesilesiyle kutluyoruz.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.