YENİDEN REFAH’TAN HATAY KUŞATMASI

YENİDEN REFAH’TAN HATAY KUŞATMASI

Türkiye siyaset arenasının her geçen gün gücüne güç katan partilerinden Yeniden Refah Partisi Hatay İl Koordinatörü İsmail Ahmet Polat Hatay’ı karış karış geziyor.

Genel Başkanlığını Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin projelerinin Hatay’da daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak amacıyla Hatay’a bağlı Altınözü ilçesi Kurtmezrası Mahallesi’nde Hatay’ın tanınmış isimlerinden Galip Altınöz’ün organizasyonunda vatandaşlarla bir araya gelen Polat, Türkiye siyasetine yön veren Yeniden Refah Partisi’nin vizyonunu vatandaşlara aktardı.

YENİDEN REFAH’A ÜYE AKINI YAŞANDI

Hatay İl Koordinatörü İsmail Ahmet Polat’ın gerçekleştirdiği toplantıya yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, partiye üyelik için adeta birbiriyle yarıştı. Onlarca vatandaşın partiye üye yapıldığı toplantıda Genel Başkan Erbakan’ın Türkiye ve dünya siyasetine ışık tutacak projelerine hayran kalan vatandaşlar, Yeniden Refah hareketinin parçası olmaktan memnuniyet duyduklarını kaydettiler.

SEÇİM ZAMANI DEĞİL GEÇİM ZAMANI VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Türkiye’de yaşanan ekonomik darboğazdan çıkışın Yeniden Refah Partisi programlarıyla mümkün olduğunu belirten Polat, programın ardından gazetemiz mikrofonlarına yaptığı açıklamada; “Seçim zamanı değil geçim zamanı diyerek yola çıkan partimiz Türkiye’nin her yerinde yoğun ilgi görüyor.

Bunun işaretini bu akşam Hatay’ımızın Altınözü ilçesine bağlı gönlü güzel insanlarımızın bulunduğu Kurtmezrası Mahallemizde bir kez daha gördük. Yeniden Refah Partisi adeta Hatay kuşatması yaptı. Yeniden Refah Partisi Hatay İl Koordinatörü olarak Hatay’ı karış karış geziyoruz. Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmıyoruz. Seçim zamanı değil geçim zamanı vatandaşlarla beraberiz.

Galip Altınöz Başkanımızın düzenlemiş olduğu Altınözü Kurtmezrası Mahallesi’ndeki halkımızla buluştuk. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a ve Yeniden Refah partimize yoğun ilgi ve üye kaydı yaptık. Teşekkürler Kurtmezrası, Teşekkürler Altınözü, Teşekkürler Hatay” ifadelerinde bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.