ultrAslan HATAY’DAN 600 KİLO YAŞ MAMA

ultrAslan HATAY’DAN 600 KİLO YAŞ MAMA

6 Şubat tarihinden itibaren depremzedeler konusunda yaptıkları hummalı çalışmalar ile takdir toplayan utlrAslan Hatay , “Onların karnı tok biz mutlu” sloganı ile gerçekleştirdikleri yaş mama etkinliği ile sokak hayvanlarını da görmezden gelmediler. Günler öncesinden duyuruların yapılarak hayvanseverlere ulaşılan etkinlikte utlrAslan Hatay yöneticileri kendi elleri ile pişirdikleri Sucuk,Makarna ve Pirinç karışımından oluşan yaş mamaları hayvanseverler aracılığı ile sokak hayvanlarına ulaştırdılar.Hayvanseverlerin bir çok noktaya ulaştıkları etkinlikte deprem sonrası zorluk yaşayan sokak hayvanlarının mideleri bayram etti.

600 kilo yaş mamayı yönetici arkadaşları ile birlikte hazırladıklarını ifade ederek sözlerine başlayan utlrAslan Hatay Başkanı Mustafa Altıok yaptığı açıklamasında:”Deprem sonrası en az bizler kadar zorluk yaşayan sokaktaki canlarımızı görmezden gelmeyip onlar için olabilecek en güzel şekilde yaş mamalarımızı yapıp sokak hayvanlarımızı besledik.

Gece 04:00’te büyük kazanda kaynatmaya başladığımız yaş mamamız günün ilk ışıkları ile birlikte hazır oldu.Bu süreçte hayvansever dostlarımız hep yanımızda yer aldılar ve hazırlık aşamasında da bizlere yardımcı oldular.Daha sonra hazırladığımız tüm mamalar hayvansever dostlarımız tarafından sokak hayvanlarına ulaştırıldı.Bu şehir sadece insanlarla değil tüm canlılarıyla birlikte ayağa kalkacak. Sadece bir gün değil her gün elimizden geldiğince tüm sokak ve caddelere gireceğiz. Bizlerin temin edip yaptığı yaş mamanın yanında ek olarak kuru mama desteğimizde olmaktadır.

Yaptığımız yaş mamaların ve yönlendirilen kuru mamaların dağıtımında bizlere yardımcı olan tüm hayvensever dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz ve dağıtım yapan arkadaşların çektiği fotoğrafları örnek olması adına sosyal medya hesaplarımızda paylaşım yapıyoruz. Onların karnı tok biz mutlu.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.