VALİ MASATLI İLK ALTINÖZÜ ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

VALİ MASATLI İLK ALTINÖZÜ ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Haziran ayının son haftasında Hatay Valisi olarak atanan Mustafa Masatlı, Altınözü’ndeki ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Vali Masatlı Altınözü temasları kapsamında Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi’ni ziyaret etti.

İlk olarak Altınözü Kaymakamlığı’na giden Vali Masatlı burada ilçe kaymakamı Mehmet Sert’ten Altınözü’ndeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Masatlı daha sonra Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede Vali Masatlı, Başkan Sarı’dan belediyenin çalışmaları ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretinden dolayı Vali Masatlı’ya teşekkür eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Vali Masatlı’ya ilçede hayata geçirdikleri ve uygulamaya koymaya hazırladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Sarı, “Devletimiz tüm gücüyle bölgemizdeki yaraları hızla sarıyor

. Hatay Valimiz Sayın Mustafa Masatlı’yı Meclis Üyelerimiz, birim amirlerimiz ve ilçe teşkilatımız ile birlikte belediye binamızda ağırladık. Sayın Valimize yapmış olduğumuz ve yapmaya devam ettiğimiz çalışmalarımızla ilgili bilgiler verdik. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ederim” açıklamasını yaptı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.