ENGİN SÖZER ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYLIĞINI DUYURDU

ENGİN SÖZER ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYLIĞINI DUYURDU

Antakya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan deneyimli siyasetçi Engin Sözer, AK Parti’den Antakya Belediye Başkan aday adaylığını duyurdu.

Altınözü doğumlu olmasına rağmen Hatay genelinde yaptığı başarılı çalışmalarla adını duyuran Sözer’in aday adaylığı duyurusu vatandaşlardan tam destek aldı.

Antakya ilçesinde Belediye başkan Aday adaylığı başvurusunda bulunan, Antakya İlçemizde de Gerek AK Parti Yönetim kurulları gerekse Antakya Belediyesi’nde Başkan yardımcılığı yapan imar müdürlüklerinde başarılı görevlerde bulunan, yapmış olduğu hizmetler için İlçe halkı tarafından takdirle karşılanan Engin Sözer, depremle yıkılan kenti ayağa kaldırmak için aday adayı olduğunu belirtirken, uzmanlık alanı olan Jeoloji Bölümü’nden edindiği deneyimi de kullanacağını ve kenti sağlam yapılar ile ayağa kaldırma gayreti içinde olacağını kaydetti.

ENGİN SÖZER KİMDİR?

1976 tarihinde Altınözü’nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Çerkezköy’de tamamladı. Üniversite eğitimimi Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde 1998 yılında tamamlayıp mezun oldu. Askerlik görevini 2001 yılında kısa dönem olarak Manisa’da yaptı. 2008 yılında Antakya Belediyesi’nde Jeoloji Mühendisi olarak göreve başladı. 2008 – 2019 yılları arasında Etüt Proje Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Su Kanal İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Nisan 2019 tarihinden bu yana Antakya Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta. Evli iki çocuk babası Sözer; İyi derecede Arapça biliyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.