MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN’DAN ALTINÖZÜ ÇIKARMASI 

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN’DAN ALTINÖZÜ ÇIKARMASI 

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Altınözü’nde ziyaret ve incelemeler gerçekleştirdi. Milletvekili Çalışkan’a ziyaretinde Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Harputluoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ve İlçe Koordinatörü Mahmut Şan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri eşlik etti. Milletvekili Çalışkan, Altınözü temasları kapsamında Altınözü Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Hammutoğlu’nu, yakın zamanda gerçekleşen kongre ile göreve yeniden seçilen Ziraat Odası Başkanı Sabahattin Bayır’ı, Şoförler Odası Başkanı Nasrettin Ramazanoğlu’nu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bülent Çekiç’i, ittifak ortakları olan Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi İlçe teşkilatlarını ziyaret etti. 

ZİYARETLERDE HATAY VE ALTINÖZÜ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRİLDİ

Milletvekili Çalışkan, Altınözü’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Hatay gündemini ve Altınözü gündemini değerlendirdi. Depremin yıkıcı etkilerinin nispeten daha az yaşandığı Altınözü’nde artan nüfus ile birlikte baş gösteren sorunlar, mahallelerin eksikleri, Hatay’ın alamadığı yatırımlar, Hatay’ın normale dönmesinin koşulları gibi çok sayıda gündem maddelerinin değerlendirildiği ziyaretlerde ortak kanı ise Hatay’daki deprem sürecinin siyaset üstü değerlendirilmesi ve el birliği ile kentin kısa sürede ayağa kaldırılması oldu. Hatay gündemi, ekonomi, esnaf, çiftçi ve şoförlerin sorunlarının masaya yatırıldığı ziyaretlerde Milletvekili Çalışkan, Hatay’ın sorununun Hataylıların sorununun kendi sorunu olduğunu ve kapısının herkese sonuna kadar açık olduğunu belirtti. 

MUHTARLARDAN MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN’A TAM DESTEK

Altınözü ziyaretleri kapsamında çarşı ve Pazar ziyareti de gerçekleştiren Çalışkan, Muhtarlar Odası’nda bir araya geldiği Mayadalı Muhtarı Mustafa Bozoğlan ve Kansu Muhtarı Mehmet Akyol ile birlikte kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Muhtarların kendileri için vatandaşa ulaşmada köprü vazifesi gördüğünü kaydederek muhtarlara her daim yakın olmaya devam ettiğini ifade eden Milletvekili Çalışkan, mahallelerin her türlü sorununda yardımcı olacağının sözünü verdi. 

Muhtarlar, desteklerinden dolayı Milletvekili Çalışkan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler. Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.