YALÇIN: DEPREM NEDENİYLE BU YIL RAMAZAN BAYRAMINI BURUK KARŞILADIK 

YALÇIN: DEPREM NEDENİYLE BU YIL RAMAZAN BAYRAMINI BURUK KARŞILADIK 

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Başkan Yalçın mesajında, “Bugün milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşuyoruz.” Dedi.  

Yalçın mesajının devamında; “Ülkemizin dört bir köşesinde gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller ve dua eden diller eşliğinde kutlanan bayramlar; medeniyetimizin en önemli sembollerindendir. Manevi ikramlarıyla gönül hanemizi rızıklandırmaya gayreti içerisinde olduğumuz bu ayda paylaşmanın, gönül almanın, infak etmenin, insana dokunmanın lezzetine vardık.” Dedi.  

Başkan Yalçın açıklamasının devamında; “Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle bu yıl Ramazan bayramını buruk karşıladık. Ama devlet ve millet dayanışması deprem döneminde olduğu gibi Ramazan ayında da en güçlü şekilde sürdü. Mübarek Ramazan ayının bereketi millet olarak sergilemiş olduğumuz dayanışmayı daha da güçlendirdi. Her fırsatta Yayladağı’mız da olduğu gibi deprem bölgesinde de depremzede kardeşlerimizle bir arada geldik ve bundan sonra da onların her zaman yanındayız. Bayramda da depremzede vatandaşlarımızı unutmayarak paylaşma duygusunu doyasıya yaşayacağız. Birçok konuda örnek olan ensar Yayladağlı hemşerilerimin, yine birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile yaralarımızı birlikte saracak, bayram coşkusuna hep birlikte erişeceğiz.Bu duygu ve düşüncelerle; bayramın daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diler; Yayladağlı hemşerilerimin başta olmak üzere gönül ve kültür coğrafyalarımız ile tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ederim.” İfadelerinde bulundu. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.