YAYMAN ALTINÖZÜ’DE MUHTARLARI DİNLEDİ

YAYMAN ALTINÖZÜ’DE MUHTARLARI DİNLEDİ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman seçim sonrası teşekkür gezilerine ALTINÖZÜ’NDE devam ediyor. Yoğun çalışmalarına devam eden yayman, sorunları birebir yerinde dinleyerek çözüm bulmaya çalışıyor. Altınözü Zeytin Cafe’de Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçe başkanı Yusuf bulanık, ilçe protokolü, kanaat önderleri ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda konuşan Milletvekili Yayman Altınözlülere verdikleri destek için teşekkür etti. Sonuç odaklı ve verimli bir toplantı olduğunu belirten Yayman, milletimizi dinlemek için buradayız dedi.Milletvekili Yayman, depremzede hemşerilerinin sorunlarının çözümü için de yoğun çaba sarf ettiğini ve tüm ilçelerde bu buluşmaları gerçekleştirip, sorunları yerinde çözmeye çalıştıklarını ifade etti..

BİZİM ŞİARIMIZ ÇALIŞMAKTIR

Milletvekili Hüseyin Yayman, Altınözü’nde hükümet olarak çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini belirterek ilçenin gelişimi için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Milletvekili Yayman, “11 ilimiz içinde en büyük hasarı ve kaybı veren kentimizde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Depremin yaraları tamamen sarılana dek sahadan ayrılmayacağız. İlçemizde yol çalışmalarımız, yeni hastane projemiz, sulama projelerimiz, çiftçilerimize ve esnaflarımıza desteklerimiz, hanım kardeşlerimize yönelik meslek edindirme çalışmalarımız, ilçede işsizliği sıfırlayacak olan OSB çalışmalarımız, TOKİ eliyle köy evleri ve deprem konutlarımız, sosyal donatı alanlarımızın inşaatlarını sürdürüyoruz” sözlerini kullandı..Altınözü’müzün bize verdiği rekor desteğe rekor hizmet ile karşılık vereceğiz. Değerli Altınözlülere destekleri için çok çok teşekkür ediyoruz dedi.

SARI: ALTINÖZÜ’NÜ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Altınözü’nü güzelleştirmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Desteklerinden dolayı sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın bakanlarımıza, milletvekilimiz Hüseyin Yayman başta olmak üzere Hatay Milletvekillerimize, toplantımıza katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İsmail Ceylan, Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali İhsan Körpeş, Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, DSİ 63.Şube Müdürü Aykut Tarhan, muhtarlarımız, meclis üyelerimiz, teşkilat üyelerimiz, STK temsilcilerimiz ve kanaat önderlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KÖY KONAKLARI PROJE ALANI İNCELENDİ

Milletvekili Yayman ve beraberindeki heyet, toplantının ardından, Tepehan, Yunushan ve Yolağzı Mahallelerinde yapımına başlanacak olan köy konakları proje alanını yakından inceledi.  Heyet, Muhtarların sorunlarını dinleyerek yetkili müdürlerden olay yerinde bilgi alıp vatandaşları dinledi. Kısa süre içerisinde 40’tan fazla köy konağının inşa edileceği alanda açıklama yapan Milletvekili Yayman; “Altınözü’müzün Yunushan Mahallesi’nde inşa edilmeye başlanacak olan köy konaklarımızı hızla tamamlayıp depremzede hemşerilerimizi yerleştirmeye başlayacağız. Bu çalışmalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sayın Mehmet Özhaseki beyefendiye, tüm bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.