YAYMAN’DAN DEFNE’YE HASTANE VE KÜTÜPHANE SÖZÜ!

YAYMAN’DAN DEFNE’YE HASTANE VE KÜTÜPHANE SÖZÜ!

Göz Hastalıkları Uzmanı Doktor Sezer Helvacı’nın Youtube kanalına konuk olan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Defne İlçesi için Kütüphane ve Devlet Hastanesi sözü verdi.

Göz Hastalıkları Uzmanı Doktor Sezer Helvacı, kamuoyunda uzun zamandır yapılması istenen ve bugüne kadar ciddi bir adımın atılmadığı Defne Devlet Hastanesi konusunda önemli açıklamalar yayınladığı Youtube kanalı ile kısa sürede daha çok ses getireceğinin sinyallerini verdi.

Sezer’le Sağlıklı Sohbetler adlı Youtube kanalının günden güne çok etkileyici konular ile izleyicilerinin karşısında olmaya devam ettiğini söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Doktor Sezer Helvacı yaptığı açıklamasında, “Sezer’le Sağlıklı Sohbetler’de bu hafta Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman ile açılışı yeni yapılan Hatay Şehir Müzesi’ni gezerek keyifli bir program yaptık. Kültür ve Turizm eski bakan yardımcısı Hüseyin Yayman bizlere müzeyi gezdirip Hatay’ımızda gerçekleşecek projelerden bahsetti. Milletvekili Yayman’ın uzun süredir cevabı beklenen Defne İlçesi için Devlet Hastanesi ve Kütüphane sözünü verdiği programımızın toplum yararına işlere katkı sağlamasının mutluluğunu yaşıyorum. Programıma konuk olan Milletvekili Yayman’a teşekkür ediyor farklı konu ve konuklar ile izleyicilerimin karşısında olamaya devam edeceğimi söylemek istiyorum.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.