YAYMAN’DAN SAMANDAĞ DAĞ KÖYLERİNE YOL MÜJDESİ

YAYMAN’DAN SAMANDAĞ DAĞ KÖYLERİNE YOL MÜJDESİ

HBB’NİN YAPMASI GEREKEN İŞLERİ BİZ YAPIYORUZ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ’da yıllardır ihmal edilen dağ köylerinin yol sorununu çözeceklerinin müjdesini verdi.

Yakın zamanda ziyaret ettiği Samandağ’da vatandaşların da dile getirdiği Ceylandere, Yeniköy, Yaylıca ve Seldiren Mahallelerini kapsayan yol projesinin başladığının müjdesini veren Milletvekili Yayman, bir sözlerini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

SÖZ VERDİLER YİNE YAPMADILAR!
Yayman, yayınladığı video mesajda; “Yakın zamanda Kırıkhan’a İller Bankası aracılığıyla 12 kilometrelik su hattı inşaatını başlatarak Kırıkhan’ımızın en önemli sorunu olan içme suyu sorununu bitirecek adımı atmıştık. Bu iş aslında Hatay Büyükşehir Belediyesi ve HATSU’ya ait bir işti. HBB işini yapmadı. Bizler vatandaşımızın sorununu çözmek amacıyla bu işi üstlendik. HBB yapmasa da bizler Hatay’ımızın sorunlarını tek tek çözeceğiz inşallah.
Tıpkı Kırıkhan’da olduğu gibi Samandağ’da da Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan grup yolumuzu Samandağ’a kazandırarak vatandaşlarımızın en büyük sorununu çözeceğiz. Yolu yaptığımız görüşmeler sonucu bu yolu İçişleri Bakanlığımız Hatay valiliği YİKOB üzerinden yapacaktır.” Dedi.

EXPO’YA VAR, VATANDAŞA YOK

Yayman, bu yol için neredeyse her siyasetçinin söz verdiğini ancak seçim sonrası unutulduğunu ifade ederek, “Şimdi ise biz bu yolun yapımına başlıyoruz. Bir sözümüzde daha durmanın mutluluğunu duymaktayız.
Samandağ’ımıza bağlı Ceylandere, Yeniköy, Seldiren, Yaylıca Mahallelerini içine alan grup yolumuzu tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Şantiye bu hafta kurulacak ve çalışma başlayacak..
HBB yönetimi Expo’da 8 milyar lirayı harcarken para vardı. Yol yapmaya gelince para yok diyorlar. Hatay bu çarpık yönetim anlayışını hak etmiyor.” Şeklinde konuştu.

Milletvekili Yayman, “Projeye verdiği destekten ötürü de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz. Rabbim ayağına taş değdirmesin inşallah” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.