Yelkencilerin çevre duyarlılığı

Yelkencilerin çevre duyarlılığı

Yelkencilerin çevre duyarlılığı

Türkiye Yelken Federasyonu Sosyal Sorumluluk ve Etkinlik Komitesi yelken kulüplerinin bulundukları tüm şehirlerde eş zamanlı çevre etkinlilerine İskenderunlu yelkenciler de deniz ve kumsal temizliği ile katkı sundu.

Türkiye’nin farklı sahillerindeki sporcular, kulüp yöneticileri, Antrenörler ve aileler kıyı temizliği gerçekleştirdi. İskenderun Yelken Kulübü sporcuları da eş zamanlı düzenlenen çevre etkinliği yaptı. Denizde ve kumsaldaki  çöpleri ve atık malzemeleri toplayan minik yelkenciler, hem çevre duyarlığı gösterdi, hem de kendi çevrelerini temizlediler.İskenderun yelken kulübü Antrenörü Gökhan Durkal yaşanılan çevreye ve topluma karşı sorumlulukların olduğunu belirterek “Bu bilinçle genç sporcularımızın çevreye karşı duyarlılığını ön plana çıkarmak ve farkındalık yaratmak için bugün, federasyonumuz öncülüğünde sporcularımızla birlikte sahilimizde bu etkinliği gerçekleştirdik. ‘En güzel temizlik, kirletmemek’ bilincini sporcularımıza ve onlarında aile bireylerine, yansıtması ile daha temiz, daha yaşanabilir bir İskenderun oluşmasına katı vermiş olacağız” dedi.HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.