YENİ AVUKATLAR, RUHSATLARINI ALDI

YENİ AVUKATLAR, RUHSATLARINI ALDI

Staj dönemlerini başarı ile tamamlayan Alp Buğra Güher ve Baturay Türk Dörtyol adliyesinde, Hüseyin Karmil, Yakup Dikmen ve Boğaçhan Süleyman Akpınar İskenderun adliyesinde düzenlenen törenle ruhsatlarını aldı.Staj dönemlerini başarı ile tamamlayan Alp Buğra Güher ve Baturay Türk Dörtyol adliyesinde, Hüseyin Karmil, Yakup Dikmen ve Boğaçhan Süleyman Akpınar İskenderun adliyesinde düzenlenen törenle ruhsatlarını aldı.

Yeni avukatlar, ruhsatlarını Hatay Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı.Alp Buğra Güher’e cübbesini Av. Yusuf Albayrak, Baturay Türk’ e cübbesini Av. Akif Özer, Hüseyin Karmil’e cübbesini Av. Dudu Ertunç, Yakup Dikmen’e cübbesini Av. Mehmet Asıl, Boğaçhan Süleyman Akpınar’a cübbesini Hatay Baro Başkan Yardımcısı Av. Şükran Düzen giydirdi.Törene Genel sekreter Av. Oya Mıstıkoğlu, yönetim kurulu üyeleri Av Hamdi Evren ,Av. Murat Cengiz Guzeltepe ve Av. Emre Arık, avukatlar ve yemin eden meslektaşlarımı avukatların aileleri katıldı.Törende 6 Şubat depreminde şehit olan avukatlar anısına saygı duruşunda bulunuldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.