YEŞİLDAL HATAY’I AYAĞA KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

YEŞİLDAL HATAY’I AYAĞA KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’ı ayağa kaldırmak için dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. Gerek Hatay’ın 15 ilçesinde ziyaretler gerçekleştirerek, gerek muhtelif yerlerde vatandaşları ağırlayarak, gerekse de depremin yaralarını sarmak için yapılan çalışmaları takip ederek gece gündüz mesai anlayışı olmadan çalışan Yeşildal, Hatay’ın bir an önce ayağa kalkması yolunda emin adımlarla ilerliyor.

YEŞİLDAL’DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın depremde yıkılan konut, işyeri ve ahırların yeniden yapılabilmesi için duyurduğu faizsiz kredi gelişmesi en çok Yeşildal’ı memnun etti. Vatandaşın yaralarını sarması için devletin verdiği muazzam desteğin Hatay’ın yaralarının ilacı olacağını kaydeden Yeşildal yaptığı açıklamada; “Yerinde Dönüşüme Büyük Destek. Daha önce; 500+500 olan hibe ve sıfır faizli kredi desteği, 750+750 olarak artırılmıştır. Ayrıca bağımsız bölüm başına 40 bin TL proje desteği sağlanacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Hep Birlikte Başaracağız” ifadelerini kullandı.

“HATAY’I BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Hatay’ın yaralarını sarmak için vatandaşlarla elele verdiklerini belirten Yeşildal, bu zorluğun üstesinden de devlet-millet dayanışması ile geleceklerini belirtti. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde vatandaşlara bir çağrı daha yapan Yeşildal, hükumetimiz şükürler olsun ki üzerine düşeni yaptı, yapıyor, yapmaya da devam edeceğiz. Biz Hataylılara düşen de yerel seçimlerde Cumhur İttifakımıza gereken desteği vererek hükumet ile yerel yönetimi tek parti çatısı altında buluşturmaktır. Bu sayede Hatay’ımızın yaraları daha hızlı sarılacaktır. Mevcut yönetim görüldüğü üzere Hatay’da iş yapabilme kapasitesine sahip değildir. Hatay’ın tek çıkar yolu Cumhur İttifakı’dır” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.