YILMAZ’DAN PALANDÖKEN VE YILDIRIM’A ZİYARET

YILMAZ’DAN PALANDÖKEN VE YILDIRIM’A ZİYARET

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Fatih Yılmaz, ömrünü esnaf davasına adayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret etti. Türkiye’de esnafların abisi olarak bilinen Palandöken’i ziyarette Yılmaz’a TŞOF Yönetim Kurulu Genel Başkan Vekili Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ünal Akdoğan da eşlik etti. Esnafın ve şoförlerin genel sorunlarının yanı sıra Hataylı esnafların sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette Aziz Fatih Yılmaz’a çalışmalarında teşekkür eden Palandöken, Yılmaz aracılığıyla tüm Hataylılara selamlarını iletti. Ankara’da Hataylı şoför esnaflarının sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdüren Yılmaz da Palandöken’e Hataylı vatandaşların selamlarını ileterek Eylül ayında yapılacak olan Genel Kurulda başarılar diledi.

BAŞKAN YILMAZ’DAN YILDIRIM’A NEZAKET ZİYARETİ

Ankara’da şoför esnafının sorunları için yoğun mesai harcayan Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF yönetim kurulu üyesi Aziz Fatih Yılmaz, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ı ziyaret etti. Şoför esnafının sorunları için ziyaretlerini aralıksız sürdüren Yılmaz’a Ülkü Ocakları ziyaretinde İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı ve TŞOF Denetim Kurulu üyesi Eyüp Aksu da eşlik etti. Yıldırım’a Ankara’daki çalışmaları hakkında da bilgi veren Yılmaz, Ülkü Ocakları’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi. Yıldırım’ı Hatay’a davet eden Yılmaz, ayrıca misafirperverliği için de teşekkürlerini sundu. Yılmaz ve Aksu’nun ziyaretinden memnuniyet duyan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da Aziz Yılmaz ve Eyüp Aksu’ya çalışmalarında başarılar dileyerek her türlü göreve hazır olduklarını kaydetti. Nezaket ziyareti hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.