AK PARTİ SAMANDAĞ İLÇE BAŞKANLIĞI CHP’NİN ARKA BAHÇESİ OLMA AŞAMASINDA MI?

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Selahattin Yeter’in görevden alınmasının ardından bir zaman boş kalan AK Parti Samandağ İlçe Başkanlığı görevine Semir Özdemir atandı.

AK PARTİ SAMANDAĞ İLÇE BAŞKANLIĞI CHP’NİN ARKA BAHÇESİ OLMA AŞAMASINDA MI?

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Selahattin Yeter’in görevden alınmasının ardından bir zaman boş kalan AK Parti Samandağ İlçe Başkanlığı görevine Semir Özdemir atandı. Göreve atanmasının ardından AK Parti Samandağ İlçe Başkanlığında istifaların olacağı söyleniyor.

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’na karşı olmasıyla da bilinen Semir Özdemir’in CHP Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ve  CHP Hatay Milletvekili İsmetTokdemir’e  yakınlığı ile de biliniyor. ÖZDEMİR’İN  İLÇE BAŞKANI OLMASINA  TEPKİLER DEVAM EDİYOR Siyaset kulislerinde  AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir’in CHP’li yetkililerin referansıyla AK Parti İlçe Başkanı Olduğu iddialar arasında yer alıyor. AK Parti Samandağ İlçe Başkanlığı’nın CHP’nin arka bahçesi olma aşamasında olduğu söylenirken, Samandağ CHP de görev yapmış çok sayıda insanın Samandağ AK Parti ilçe başkanlığına daha öncesinde Demokrat partide ilçe başkanlığı yapmış ve bir zamanlar İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun AK Partiye katılmasını yüksek sesle protesto etmiş olduğu söylentiler arasında yer alırken Semir Özdemir’in getirilmesine tepkiler devam ediyor.Semir Özdemir’in siyaset kulislerinde “ben AK Partili değilim ama ilçe başkanlığı görevi verilirse bu görevi yaparım “ gibi söylemlerde bulunduğu da ifadeler arasında yer alıyor. Aslında Semir Özdemir’in AK Parti Samandağ İlçe Başkanı olması Ak Partinin Samandağ da aldığı 5-6 bin oy oranını daha da düşüreceği iddia ediliyor. BİZDEN SÖYLEMESİ! DEVAM EDECEK. KAZIM CAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.