ÖNCE BU FOTOĞRAFA İYİ BAK! KALEMİN AYRIŞTIRICI DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLSUN!

ÖNCE BU FOTOĞRAFA İYİ BAK! KALEMİN AYRIŞTIRICI DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLSUN!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil’in Hatay Valisi Rahmi Doğan ile ilgili yazdığı yazıya sert tepki gösterdi.. MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil’in Hatay Valisi Rahmi Doğan ile ilgili yazdığı yazıya tepki göstererek, “Şehit ailelerinden sonra yüreği en fazla yanan insana adaletsizlik yapıyorsun” dedi.

Milletvekili Kaşıkçı, Özdil’e tepki amaçlı Vali Doğan’ın Samandağlı şehidin ailesi ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, “Sayın Yılmaz Özdil bu fotoğrafa iyi bak. Samandağlı şehidimiz Ali’nin annesi ve Hatay Valimiz Rahmi Doğan bey. 33 şehit verdiğimiz gece şehit ailelerinden sonra yüreği en fazla yanan insana adaletsizlik yapıyorsun” dedi. Hatay’ı hakkaniyetle yöneterek, herkesin sevgisini kazanan Vali Doğan’a haksızlık yapıldığını belirten Kaşıkçı, şöyle devam etti: “Hatay Valimiz Rahmi Doğan bu haksızlığı hiç hak etmedi. Sayın Yılmaz Özdil, keşke araştırsaydı, tanısaydı ve teyit ettirseydi valimizi. Tanımadığı için böyle bir yanılgı içerisine düştü. Valimiz Rahmi Doğan bey dürüst, çalışkan, haktan ve hukuktan yana tam bir devlet adamı. İçinden geçtiğimiz hassas süreci, omuzuna yüklenen ağır yüklere rağmen başarıyla yönetmiştir.

Bir gazeteci birini eleştirmek istiyorsa, o kişinin hangi okuldan mezun olduğuna değil, icraatlarına bakması lazım. Bilgi sahibi olması için de Hatay’da görüşme yapması gerekiyor. Bu yazıda araştırma gazetecilik yok. Valimize yapılan yazıyı kabul etmiyoruz, Özdil’in kullandığı üslubu da ayrıştırıcı bulduğumu bildirmek istiyorum. Sayın Valimizin de yanında olduğumuzu buradan herkese ilan ediyorum.” BAŞKAN YILMAZ DA KAŞIKÇI’NIN AÇIKLAMASINA DESTEK VERDİ Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’da Kaşıkçı’nın açıklamalarına destek vererek, “33 şehit verdiğimiz gece o yaralı askerlerle bir babanın evladı ile ilgilenmesi gibi ilgilendiğine samimiyetle ben de şahidim. Sayın Milletvekilimizin açıklamaları çok yerinde ve doğrudur.

Hepsine katılıyorum. Hatay Valimiz Rahmi Doğan bey, haksızlığa uğramıştır. Gazeteci Yılmaz Özdil’in araştırmadan yazdığı yazıda, Hatay gibi stratejik bir bölgeyi başarıyla yöneten ve adaletten şaşmayan Vali Doğan’ı hiçte hak etmediği bir dille eleştirmiştir. Araştırma yapması halinde Hatay Valisine haksızlık yaptığını anlayacaktır” diye konuştu. Başkan Yılmaz, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın açıklamasına yürekten katıldığını sözlerine ekledi. Haber M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.