BAHANE DEĞİL PROJE ÜRETECEĞİZ

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, seçim çalışmaları kapsamında Samandağ esnafını ziyaret etti.

BAHANE DEĞİL PROJE ÜRETECEĞİZ

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, seçim çalışmaları kapsamında Samandağ esnafını ziyaret etti. Samandağ esnafı tarafından büyük bir çoşku ile karşılanan Güler’e Samandağ halkı başkan gözüyle bakıyor.Yörede bulunan dünyanın sayılı uzun plajlarından olan sahilin kıymetinin bilinmediği ifade eden esnaf Lütfü Savaş’ın Hatay’a hizmet etmediğini belirtti.AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne AK Parti’nin sancağını milletin teveccühü ile dikeceklerini ifade ederken şu açıklamalara yer verdi ; “Samandağ’ına defalarca geldim. Esnafla, halkla bir arada olmak bizim düsturumuz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın ihtiyaçlarını gidermek için çalışacağız’’ dedi.

Hatay’ın tüm ilçelerinde projeler hazırladıklarını ve bahane üretmeden Hatay’ı hak ettiği yere taşıyacaklarının altını çizen Güler ’’şu anda biz Hatay’ımız için projeler hazırlıyoruz.Bizim ilk önceliğimiz Hatay’da yolların yapılması.Hatay’da çöp,çamur ve çukur kalmayacak.Vatandaşlarımız bizden görevimizi yapmamızı istiyor.Bunu yaparken millete ahkam kesip,bir lütuf ihsan ediyormuşuz gibi bir tavıra girmemizi istemiyor.Biz vatandaşlarımız STK’larımız ile birlikte,önce Hatay’ın ihtiyaçlarını belirleyip imar ve inşa edeceğiz.Bahane üretmeyeceğiz,birilerini suçlamayacağız,Hatay hak ettiği yere gelmek istiyor.Bunun yoluda toplumla hareket etmek.Projeler halkın talepleri doğrultusunda şekillenir.Hatay’da projeler yapılıyor,şehir yapılan projelere göre şekillendirilmeye çalışıyor’’ifadelerine yer verdi.BU TOPRAKLARIN EN ÜSTÜN MEZİYETİ HOŞGÖRÜDÜR

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Bakan Adayı İbrahim Güler, Samandağ’ında gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler kapsamında St. İlyas Kilisesini ziyaret edip, Hıristiyan Vatandaşlarımız ile bir araya geldi.Samimi ve sıcak bir şekilde karşılan Güler’e ayrı bir sevgi vardı.Bu toprakların en üstün meziyeti hoşgörüdür diyen Güler; ‘’Bütün dünya yaratılmış ama insanın emrine sunulmuş,insanlığın cümlesinin özetini burada bir arada görüyoruz.Ben bu şehirdeki güzelliklerin her geçen gün artarak devam edeceğine inanıyorum.Aramızda ki kadim zamandan beri devam eden komşuluk,hemşehrilik,kardeşlik ve aynı insanlık iadesinin mensubu olmanın bilincinin güçlenerek yarınlara taşınmasını temmeni ediyorum’’dedi.

BİZ BERABER GÜÇLÜYÜZ

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler’’Biz hiçbir zaman ayrım yapmadan dini,dili ve rengi ne olursa olsun kapımız açıktır. Biz hep birlikte güçlüyüz,beraber güçlüyüz bu beraberliğimiz ve gücümüz ile 31 Mart akşamı Hatay’a hizmet etmeyenlere en güzel cevabı sandıkta vereceğiz.Hatay’ı yaşanılır bir il haline getireceğiz.Hatay halkı hizmetin en güzelini ve en özelini hak ediyor’’dedi.
HABER M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.