KARATAŞ, HASSA İÇİN ÜRETİYOR

KARATAŞ, HASSA İÇİN ÜRETİYOR

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Hassa için hizmet üretimini sürdürüyor.

İlçede her türlü ihtiyaca uygun hizmetlerle Hassa’ya bağlı 41 mahallede eşit hizmet prensibi ile hareket eden Başkan Karataş, vatandaşlardan da tam not almayı başarıyor. Başkan Karataş, ilçede gerçekleşen hizmetlerle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

HİZMETLERİMİZ VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Vatandaşın isteğinin baştacı olduğunu kaydeden Karataş; “Kadın Kooperatifi ve Yozgat-Giresun çarşısı arasında bulunan alana cafeterya çalışmalarımız başlamıştır. Dervişpaşa Mahallesi TOKİ Konutları Bintaş yolu üzerine Yolcu durağımızın montajını yaptık. Mahalle sakinlerine hayırlı olsun. Eksiklerin giderilmesi vatandaşlarımızın talepleri iletme noktasında bizlere yardımcı olana Yakup Dervispaşa Muhtarlığı Güner teşekkür ederim. Zeytin üreticilerimizin sezon öncesi ulaşım yolları yapıyoruz. Akdoğan Mevkiinde bulunan zeytin üreticilerimizin yollarını düzenliyor ve genişletiyoruz. Hayırlı Olsun. Belediyemize ait fitness salonumuzda Antrenör Fatih Kodalak öncülüğünde siz değerli vatandaşlarımıza KİDS ZUMBA, EĞİTSEL OYUN, HAREKET EĞİTİMİ, JİMNASTİK dallarında hizmete başlamıştır. Girne Mahallemizde Fen işlerine bağlı ekiplerimiz sokaklarımızı temizlemeye devam ediyor. Bizlere öncülük yaparak sorunların akışlarında köprü vazifesi gören kıymetli Girne Muhtarımız Mehmet Çay ‘a ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Çalışmalardan çok memnun olan vatandaşlar, Başkan Mehmet Karataş’a ve emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.